Tyrrell Hatton voittaa ennätyksellisen kuuden miehen pudotuspeleissä Turkish Airlines Openissa

Englantilainen Tyrrell Hatton voitti Turkish Airlines Openissa ennätyksellisen tasaisen kuuden miehen pudotuspelien jälkeen, joka päättyi valonheittimien alla.Hatton voitti itävaltalaisen Matthias Schwabin parilla neljännellä ylimääräisellä aukolla saadakseen neljännen tittelin mieleenpainuvissa olosuhteissa Antalyassa.Tiger Woods ei enää ajattele lyhyellä tähtäimellä loistavan vuodensa jatkuessa | Ewan Murray Lue lisää

Hatton, Schwab, Kurt Kitayama, Victor Perez, Benjamin Hebert ja Erik van Rooyen olivat kaikki sijoittuneet tasan 20 alle par perustamaan Euroopan kiertueen historian kolmannen kuuden miehen pudotuspelien. .

Pelaajat lähetettiin kahdessa kolmena ryhmänä par-viisi 18. päivänä, ja Van Rooyen oli ensin eliminoitava sen jälkeen, kun karkea ajo johti kuuhun.

Hatton myös näytti olevan vaarassa päästä varhaisen poistumisen jälkeen kömpelön kolmannen laukauksen jälkeen vihreästä takaa, ja vain siru 40 jalasta epätodennäköiselle linnulle, jonka Kitayama sopi.

Yön yli johtaja Schwab , joka oli unohtanut lintupanoksen 72. reiässä voittaakseen turnauksen sääntelyssä, oli ainoa toisen ryhmän pelaaja, joka teki lintujen, jättäen kolme pelaajaa takaisin 18. tiimiin.

Kaikki kolme menetetyt hyvät lintumahdollisuudet toisella ylimääräisellä reiällä ja valonheittimet, jotka voivat valaista Montgomerie Maxx Royalin takaosan yhdeksän, sytytettiin ennen kuin trio palasi 18. sijalle.Facebook Twitter Pinterest Englantilainen Tyrrell Hatton poseeraa pokaalin kanssa pimeyden laskiessa Antalyassa, Turkissa. Valokuva: Warren Little / Getty Images

Hatton näytti sinetöivän voiton sen jälkeen, kun loistava nousu kahteen jalkaan pystytti tietyn linnun, mutta Schwab reikäsi 20 jalasta linnun, ennen kuin Kitayama jäi läheltä ja poistui. .

Neljännessä ylimääräisessä reiässä Hatton kääntyi epäuskoisesti sen jälkeen, kun hänen lintupanoksensa putosi kahdeksasta jalasta voittaakseen otsikon, ajelehti reiän reunan ohi. Mutta hetkiä myöhemmin hän juhli voittoa, kun Schwab epäonnistui lähietäisyydeltä pariksi ollessaan vihreän takareunalla kahtena.

High Wycombessa syntynyt golfaaja sinetöi näin ollen neljännen European Tour -voitonsa. Alfred Dunhill Links Championship -mestaruuskilpailun vuosina 2016 ja 2017 ja Italian avoimessa kilpailussa, myös vuonna 2017.