“Se oli voita tai kuole”: Argentiina maistelee heidän suurta maailmancupista paeta

Lionel Messi myönsi, että hän ei ollut koskaan kokenut mitään sellaista – tällä hetkellä pelissä oli kaikki, mitä Argentiina oli käynyt läpi Kroatian tuhoisan tappion jälkeen, dramaattisina päivinä.Kysyttyään, oliko hän koskaan kärsinyt niin paljon, manageri Jorge Sampaoli sanoi yksinkertaisesti: ”Ei”. Mutta lopussa Marcos Rojo ilmestyi ja teki maalin Nigeriaa vastaan, joka vei heidät läpi. “Ikään kuin se olisi kirjoitettu”, Gonzalo Higuaínin sanoin.

“Ainutlaatuinen”, Cristian Pavón, joka pelaa ensimmäisessä maailmancupissaan, sanoi. ”Suurin osa itki ja julkaisu oli valtava viikon kuluttua, kun kukaan ei nauttinut siellä olemisesta.” Argentiina oli ollut reunalla, mutta oli löytänyt tavan vetäytyä takaisin.Diego Maradona saa lääkärinhoitoa Argentiinan voiton jälkeen Lue lisää </p >

“Oli voittaa tai kuolla”, Higuaín sanoi. ”Kun Nigeria sai rangaistuksen, se teki pelistä erittäin epämukavaksi. Emme olisi olleet ansainneet tulla lyötyä pois, mutta ahdistus tuli.Kaikki nuo kuvat, kaikki nuo tunteet tulevat mieleen, mutta tärkeintä on, että joukkue voitti tämän ahdistuksen. Olen tyytyväinen Marcosiin: hän ansaitsee sen myös vahingon jälkeen. Se oli hieno tavoite. Pisteet oli valtava helpotus. Se oli voitto tai voitto, ei mitään muuta. Kun erotuomari puhalsi, ruumiini läpi meni valtava onnellisuus: perheillemme, kaikille ihmisille, jotka ovat kärsineet puolellamme, meille täälle, joka antaa kaiken. Julkaisu oli valtava. ”

Erityisesti Mascherano. 34-vuotiaana ja kuusi kuukautta hänen lähtöään jälkeen Espanjan jalkapallosta Kiinaan, tämä oli katsonut turnausta liian kauas, eläkkeelle kutsuen häntä. Se tulee olemaan hänen viimeinen, aivan kuten se voi olla Messin omaa. Se olisi voinut päättyä ennenaikaisesti ja syyllinen sormi olisi osoittanut tiensä.Entinen Barcelonan keskikenttäpelaaja teki virheettömän virheen, josta Nigeria sai rangaistuksen, joka näytti lähettävän heidät läpi ja Argentiinan ulos. Kaikki tämä vaikeiden päivien takia, jolloin häntä ei syytetty pelkästään huonoista suorituksista, vaan kohtuuttoman voiman omistamisesta, hänen paikastaan ​​joukkueessa, jonka turvasi pikemminkin hän kuin se, kuinka hän pelaa.

“Minä ei tuottanut parasta peliäni, mutta tiedän myös, että annoin kaiken mitä on ”, Mascherano sanoi. ”Jos meitä olisi lyöty, se olisi ollut tämän sukupolven huonoin mahdollinen tapa päästä päätökseen.Mielestäni se olisi ollut ansaitonta, mutta joskus tämä urheilu ei koske sitä, mitä ansaitaan, ja se voi tapahtua.

“Olimme niin lähellä lähtemään ulos, ja olisin yksi niistä, jotka valittiin tappion, koska he saivat minulle rangaistuksen ja koska olen yksi joukon suurimmista nimistä, yksi vanhimmista. Sillä tavalla se on. Jos haluat syödä persikkaa, joudut sietämään fluffia. Sinun on tiedettävä, kuinka kärsiä, kuinka käydä läpi huonot ajat ja hyvät ajat ja elää joka hetki intensiivisesti.

”Sen sijaan, että katson kritiikkiä, ajattelen pakki-miestä, joka tuli omaksumaan. minä pelin lopussa ja myös valmennushenkilökunta. Olen ollut täällä 19 vuotta ja he kaikki tietävät kuka olen. En voinut päästää niitä ihmisiä alas. Se oli vaikeaa.Olemme käyneet läpi erittäin vaikeaa aikaa, Kroatia oli valtava isku, emmekä tulleet hyviä tunteita vastaan ​​Nigeriaa vastaan ​​otteluun. Halusimme todistaa, että meillä on persoonallisuus ja osoitimme sen. Näimme miesten taistelevan vastoinkäymisiä vastaan. Henki ilmestyi. Se on tärkeä askel…mutta se ei ole vielä mitään. ”

Toinen viimeistely tarkoittaa, että Argentiinan on pelattava Ranskaa; se asettaa heidät myös puoleen Brasilian, Uruguayn ja Portugalin miehittämästä tasapeliä. ”Ranska on loistava joukkue, ehdokas maailmancupiin; olemme täällä taistelemassa ”, Mascherano sanoi. ”Emme pelanneet hyvin ensimmäisessä vaiheessa. Toivomme, että tämä voi olla emotionaalisesti ja jalkapalloilulla ”pistos”, mutta se ei ole hyvä idea oppia ihmeistä tai sankaruudesta. Meidän on oltava tasapainoinen, kilpailukykyinen joukkue.Yritämme kilpailla ja jatkaa etenemistä. ”

Higuaín kuvasi solmion” erittäin kovaksi “, mutta Argentiina oli ollut huonompi. “Tärkeää on nyt puhdistaa päämme, rentoutua ja valmistautua peliin niin hyvin kuin mahdollista, koska olemme kärsineet paljon.”