Rory Burns on valmis lisäselvitykseen, kun hän yrittää olla Englannin avaaja

Rory Burns kykenee väistämättömään televisiotutkimukseen, jonka mukaan hänen kotitekoinen tekniikka houkuttelee kansainvälisellä tasolla Englannin huomionvaihtoa Sri Lankan kolmen testisarjan ja Alastair Cookin jälkeen. Lankan testisarja Lue lisää

Surrey-niminen voittanut kapteeni ja avaaja oli joukossa Test-pelaajia, jotka kouluttivat Nondescripts-klubissa sunnuntaina, aamulla 30-kertaisella voitolla kertaluonteisessa Twenty20: ssa toi verhon alaspäin kiertueen valkoiseen palloon.Kun Cookin eläkkeelle siirtyminen oli kesällä, se tuntui myös uuden aikakauden alusta.

Viisi peräkkäistä ryöstön kesää tuhansia 1000 plus ensimmäisen luokan ajoja teki siitä, että Burns ei voitu jättää huomiotta tätä kiertuetta ja hänellä on vielä opittavaa, jos hän toistaa ensimmäisen kahden kahden päivän lämpimän nousun tiistaina – Keaton Jennings ja Joe Denly ovat muita vaihtoehtoja avajaisissa – varmasti Test-debyytti kutsuu 6. marraskuuta Galle.

Burnsin tapauksessa se on silmiinpistävä, riippumatta siitä, miten hän menee, kun laukaisussa on liipaiseva liike, joka kääntyneestä, takapaneelista koostuu viimeisestä toisesta silmäyksestä midwicketille ja takapenkille, joka läpät hieman liioiteltua muotoa.

Tämä omituinen kokoonpano syntyi 28-vuotiaalle tapa sovittaa hänen silmänsä vasemmanpuoleinen hallitsevuus ja löysäen erityisesti ruumiinsa ja otteensa.Ja on sanottava, että kaikki tämä johtaa melko ortodoksisiin otoksiin kosketuskohdassa palloon. Facebook Twitter Pinterest Rory Burns on voittanut 1000-plus ensimmäisen luokan Surreyä viisi peräkkäistä vuodenaikaa. Valokuva: John Walton / PA Wire / PA Images

Kuitenkin nykyaikaiset pelaajat ovat havainneet, että yksi suurimmista muutoksista, kun kansainvälistä tasoa vahvistetaan, on sopeutua lähetystoiminnan harjoittajiin ja pelien analysointiin. Burns, joka puhui pitkän taistelun jälkeen verkkoissa, joissa työskenteli lyöntibussivalmentajan kanssa, Mark Ramprakash, hyväksyy sen, että se tulee hänen tiensä.

”En usko, että voit valmistautua siihen täysin”, Burns sanoi. ”Odotan tietyn tason mediavalvontaa, mutta yritän vain olla vahva korvissani ja mennä liiketoimintaani Surreyyn nähden.Todennäköisesti läänin kriketissä voittaneiden juoksujen paino auttaa minua tekemään niin, koska minulla on niin vähän itseluottamusta.

Oikealla silmäyksellä hän sanoi: “ Se saattaisi kommentoida, mutta se ei muutu. Se on vain yksi minun vivahteistani. [Kaiken kaikkiaan] se on rytmi. Olen ehkä hieman enemmän kyykky kuin useimmat, mutta sanoisin, että olen melko ortodoksinen. ”Pakistanin Twenty20-sarjassa kalkittu Distal Australia Lue lisää

Burns on vaikuttava tekijä nälkäiseen muotoonsa vuonna 2018 – hän ylitti Division 1: n, jossa oli 1 359 keskimäärin 67: tä – oli kapteenin vastuulla.Hänen sanoinsa on tullut tapa ajatella toisia ”sen sijaan, että olisit haudattu noin 11.03: n torstaina aamulla”.

Tässä yhteydessä ja Cookin lähtiessä Burns voi todistaa kätevä resurssi Joe Rootille. Perthiin on palattava vuonna 1995 – Graham Goochin ja Mike Gatelin uran lopullinen testi – viimeistä kertaa Englannissa oli voittajapäällikkö kapteeni (vaikka Root nosti Yorkshiren palkinnon vuonna 2014, kun Andrew Gale oli kielletty.

Kysyi, olisiko hän tulijana luottavainen lähestymässä Rootia ehdotuksin, Burns vastasi: ”Mahdollisesti. Kapteenina olen melko avoin ihmisille, jotka tulevat minulle, mutta samaan aikaan en halua, että siitä tulisi ylivoimainen asia.Jos saan mahdollisuuden pelata ja Joe kysyy minulta, mitä luulen, tai tunnen voivani lisätä jotain, en luultavasti ole taaksepäin menossa eteenpäin auttamaan häntä. ”

Ensimmäisellä vierailu subkontinenssiin – ennen kausi matkoja Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin ovat hänen ainoat Aasian aiemmat kokemuksensa – Burns on etsinyt joitakin vinkkejä omasta, ollessaan jo syömässä entisen Surrey-joukkuetoverinsa, legendaarisen Kumar Sangakarran, kanssa, koska hän saapui kiertueen viikko. Spin: rekisteröidy ja hanki viikoittainen kriketti-sähköposti.

“Luulen, että hän työskentelee näinä päivinä kaksoisagenttina.En ole varma, onko hänellä Surrey-hattu tai Sri Lankan hattu, Burns sanoi vitsaillen. ”Se oli mielenkiintoinen keskustelu ja on mukavaa saada Kumarissa kuulostava kortti, joka tuntee nämä olosuhteet melko hyvin.

“ Hänen kolme vuotta Surreyssä ei voinut auttaa, mutta oppinut katsomaan häntä. Määrä palloja, joihin hän osui, miten hän iski heille, mitä hän yritti tehdä, keskustelut kentältä. Hän antoi paljon viisautta, ei vain minulle vaan koko Surrey-ryhmälle. ”

Kuten Sangakkara on selittänyt, Sri Lanka on epävirallisen kodin koti, joka on korostettu lauantai-iltana, kun Kamindu Mendis lähetti hänen kaksi ensimmäistä palloa kansainvälisessä kriketissä eri aseilla. Burns, muotoon rikas batsman, mutta jonka lähestymistapa on varmasti ainutlaatuinen, pitäisi toivottavasti sopia hyvin.