Pelialan yritysbonus Ruotsi

Vedä ulkopuoliselle

Salakuljetuksen strategia ulkopuolisille on yksinkertainen. Sinun täytyy tehdä vedon ulkopuoliselle, samalla kun vakuutat sen panoksen suosikista. Voit esimerkiksi panostaa, että ulkopuolinen voittaa ensimmäisessä tai toisessa sarjassa korkealla kertoimella. Kun ulkopuolinen alkaa lähestyä tätä tavoitetta, kerroin suosikin yleisestä voitosta nousee – tämä on oikea hetki tehdä veto. Vakuutuskoron voittojen pitäisi olla tärkeimmät hinnat, kun vakuutusmaksu on tapahtunut, ja vakuutuskoron määrä ei saisi ylittää suurimpien voittojen määrää, muuten se on miinus.

On tärkeää, että suosikin etu ei ole ehdoton. Ulkopuolella pitäisi olla mahdollisuus ottaa ainakin yksi sarja. Muussa tapauksessa ulkopuolisen vetoa koskevalla strategialla ei ole järkeä.

Voitto haitta

Jotta voittajat voittaisivat voitolla, spelbolag bonus sinun on löydettävä ottelu, jossa on enemmän tai vähemmän yhtäläisiä kilpailijoita. Yksi niistä pitäisi olla etu, mutta ei vahva, muuten vedonvälittäjä tarjoaa liian alhaiset kertoimet ja panos on kannattamaton.

2,5 pisteen haitta suosikkeille on pienin mahdollinen haitta. Jos vedonvälittäjä antaa tällaisen haitan kertoimella 1,5 tai korkeampi, se olisi otettava. Jos menetät, voit toistaa tämän saman vedon seuraavassa sarjassa.

Tasainen / parillinen

Pöytätennis, sarja menee, kunnes yksi pelaajista tekee 11 pistettä. Jos pisteet ovat 10-10, peli menee kahden pisteen eroon. Pöytätennisissä on pariton / parillinen vedonlyönti juuri tässä erossa.

Jos pisteet ovat 9-9, niin mikä tahansa vedonvälittäjän kerroin jopa kannattavaksi, koska tässä sarjassa jopa taataan. Vedonvälittäjät estävät yleensä vetojen ottamisen, vaikka pelaajat ovat saavuttaneet 9-9. Mutta kukaan ei häiritse ennustaa pisteet 9-9 aikaisemmassa vaiheessa. Esimerkiksi kun pisteet ovat 8-8, 8-7 tai 6-7. Jos on tunne, että taistelu on vaikeaa, sinun täytyy panostaa tasaiselle.
päätelmät:

Pöytätennis-vedot ovat suosittuja paitsi aloittelijoille myös ammattilaispelaajille. Houkuttelee näitä nopeuksia, nopeutta: tulos voidaan saada samoin kuin instant lotossa, eikä odota tunteja tai päiviä.