Matt Doherty johtaa Wolvesin elintärkeään voittoon voittamatonta Watfordia vastaan

Wolvesin änkyttävän kauden alussa Nuno Espírito Santo on pysynyt rauhallisena, toisinaan melkein optimistisena; hänen tiiminsä otti vastaan ​​uuden haasteen, he kasvoivat. Tämän mukavan ja luottavaisen voiton rätikkäkotelo Watfordista arvoituksellinen portugalilainen valmentaja pystyi toistamaan pidättymisen vindikoitumalla äänessään, ellei hymy kasvoillaan.

“Olemme valmiita kilpailemaan” hän sanoi. ”Olimme parempi joukkue ja fanimme näkivät hyvän pelin. Meidän on nyt parannettava uudelleen. Menestyimme hyvin, mutta meidän on pelattava pelejä ja kilpailemaan, kilpailemaan, kilpailemaan. Pelaamme jälleen torstaina Besiktasissa, se on kovaa. ”Luka Milivojevic ja Andros Townsend tekevät maalin Crystal Palacen voittaessa Norwichia. Lue lisää

Ottelu päätettiin riittävän helposti, ensimmäisen puoliajan tapaus Matt Dohertylta. täydentää Daryl Janmaatin toisen puoliskon oma maali.Välillä Watfordilla oli paljon palloa, mutta hän yritti saada aikaan mitään vaikutuksia.

Quique Sánchez Flores on ollut seurassa kolme viikkoa, mutta Manchester Cityä vastaan ​​tehtyjen murskausten jälkeen tämä oli toinen nuhteellinen tulos. Watford pysyy taulukon alareunassa kahdella pisteellä seitsemästä ottelusta ja silti räikeä aukko sarakkeessa, joka on merkitty “voitot”.

“Meillä on ongelmia, meillä on epävarmuutta. Teimme helposti virheitä, jotka antavat etua vastustajalle. Kaikki nämä asiat tapahtuvat, kun olet hieman alhaalla ”, Sánchez Flores sanoi.Hänen yleinen kritiikkinsä antoi pian tilaa tarkemmalle kritiikille, mutta espanjalainen ehdotti, että pelaajat eivät olleet ymmärtäneet hänen ohjeitaan tai eivät toimineet niiden mukaisesti.

“Joskus pelaajat voivat olla hämmentyneitä tai tietämättömiä hyvin heidän tilauksensa ”, hän sanoi. “Hyökkääjillämme oli enemmän vauhtia kuin puolustajilla, mutta he unohtivat käyttää sitä. Nyt kaikki mitä teimme oli hidasta. Tämä ei ollut etsimäni joukkue.

“Mieluummin sanon OK vähemmän hallussa, mutta vahvempi, kompaktimpi, enemmän painetta. Emme voi edes käyttää tilaa vastahyökkäykseen, koska emme ole kompakti joukkue. Mutta tämä on prosessi, ja toivon meidän kaikkien välillä löytävän eräänlaisen ratkaisun. ”

Tämä peli oli nimetty kuuden pisteen nimeksi, ja sen odotettiin myös olevan häkillinen asia.Silti Wolves pelasi itsevarmasti ja aloitti Watfordin selkeällä strategialla avoimen puolustuksen saamisen turnilla. Se oli strategia, joka loi varhaiset puolimahdollisuudet ja kantoivat todellisia hedelmiä 19. minuutilla.

Aikaväliin johtanut liike tuli vasemmalta, laitahyökkääjä Jonny, joka antoi kipinän nopeasti ensin -aikaportti Janmaatin sisällä. Pedro Neto – ensimmäisen Wolves-aloituksensa – luki syötön ja leikkasi pallon takaisin Raúl Jiménezin ilmeisen tavoitteen ulkopuolelle takaosaan, jossa Doherty työnsi kotiin kuudesta jaardista. Facebook Twitter Pinterest Adama Traoré näyttää ohittavansa Etienne Capouen. Valokuva: Geoff Caddick / AFP / Getty Images

Sudet vetäytyivät kuoreen sen jälkeen ja Watford alkoi hallita palloa, mutta tulokset olivat kuten heidän johtajansa havaitsi.Erityisesti Gerard Deloufeun, Danny Welbeckin ja Ismaïla Sarrin hyökkäyslinja, jotka eivät olleet koskaan ennen soittaneet yhdessä, näyttivät olevan vieraita. Deulofeu aikoi ajaa umpikujaan, Welbeckin voitti Willy Boly, kun taas Sarr-levyennätyksen pääosuus oli kauhistuttavasti ammuttu laukaus 18 jaardilta.

Deloufeu vietiin pois puoliajalla, ei johtaja sanoi, ettei hän noudattanut ohjeita, mutta “huonon päivän” takia. Hänen tilalleen tullut Roberto Pereyra näytti hetkeksi muuttuvalta, jolloin Doherty pyöri ennen kuin hän siirtyi José Holebasin päähän Watfordin parhaan mahdollisuuden saavuttamiseksi 53. minuutilla. Rui Patrício teki kuitenkin torjunnan ja kielsi Tom Cleverleyn jatkotoimista. Fiver: rekisteröidy ja saa päivittäinen jalkapallosähköpostimme.

Kahdeksan minuuttia myöhemmin ja peli oli ohi.Adama Traoré pelasi tällä kertaa avainpalloa, joka oli epätodennäköinen, mutta erinomainen kulku Watfordin pelaajien käytävän läpi vapauttaakseen Dohertyn jälleen.

Hänen keskityksensä ei ollut paras, mutta vaihdon jälkeen Morgan Gibbs-White – jatkoi Neto – pystyi saamaan pudotetun pään siihen, pallo lensi Janmaatia vastaan ​​ja omaan verkkoonsa.