Kultainen tretra ei liiku Ostrava, sanoi Černošek

“Golden Spike johtuu sen perinne liittyy tähän kaupunkiin, Vítkovice stadion, tänään nykyaikaisin urheilullinen osastolla maassa. Ja myös loistava paikallinen yleisö. Kunhan ei muutoksia olosuhteissa tilaamat olemassa olevia yrityksiä, mahdolliset spekulaatiot hänen siirtonsa muualla merkityksetön “, kommentoi kokouksen toimittajia Černošek.

Top miehitetty koti yleisurheilu kokouksessa budjetti on noin kaksi miljoonaa euroa (54 miljoonaa dollaria) , Kuitenkin Černoška on huomattavasti puutteellinen paikallisten yrittäjien resursseja. “Mielestämme vähän kuin vääryys, kun katsomme paikallisessa jääkiekko pelipaidat tai jalkapalloilijoita. Se sattuu meitä ja olemme niin pettyneitä.Joten lähetä tämä valitus Ostrava liiketoimintaympäristössä “, sanoo Černošek.

Hänen kutsunsa ei suuntaudu kaupunkiin ja Moravian-Sleesian alueella, joka suosii musta nainen mukaan tasavallan valtava mittasuhteet. “Se on enemmän vetovoima yrityksille, jotka tekevät liiketoimintaa täällä, jos Tretra ansaitsee enemmän tukea heiltä. Me molemmat yritykset sanovat, että he tukevat jalkapallo ja jääkiekko, ja myös sanoa, että he eivät saa “, sanoi Černošek.

Vaikka hypoteettisesti mainitsi äärimmäisiä ratkaisuja Golden Spike pitkällä aikavälillä voisi muuttaa paikka. “Perinteen osalta tällainen hanke ei ole vielä päähän, mutta ajatusta tarjotaan. Perinteiden ohella meillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa.En halua määritellä sitä uhkana, mutta voisi odottaa suurempaa tukea paikalliselle talouselämän eliitin “, se myös Černošek.

kaupunki Ostrava on yksi pääyhteistyökumppaneista Golden Spike ja ainoastaan ​​siinä kokouksessa ovat investoineet satoja miljoonia kruunuja jälleenrakentamiseen stadionissa Vítkovice. Mukaan apulaiskaupunginjohtaja Lumíra Palyza tulevassa vuosikokouksessa Ostrava sponsorointi kasvoi 9,5 miljoonaan. “Olemme aseman elin, joka toimii Ostrava, vain kohteliaasti kysyä, jos hän ei tasapainottamaan markkinoinnin keinot tähän suuntaan. Emme voi sanella, “sanoo Palyza.

seuraava painos Golden Spike pidetään klo Vítkovice Stadium 20. toukokuuta.Järjestäjät ovat jälleen kohdentaneet kuuden kerran olympiavoittajaa ja maailman suurinta urheilullinen tähti Bolt. “Me olemme ennakkoon sopineet hänen tulemisestaan, mutta avainjakso on tammikuussa ja helmikuussa, kun hän menestyy koulutuksessa. Kumpi on valmentaja päättää suunnitelmiin kauden “, sanoi urheilu johtaja tapaaminen Alfons Juck.

suunnitelma uuden vuoden on kaksi tehdasta seiväs Tšekin johtajien John Kudlička, Michal Balner ja jiřina svobodová. Vuonna miesten lähtölistasta tulee Kanadan mestari Pekingistä Shawn Barber, joka tänä vuonna paransi kansallinen ennätys 593 cm.