Katie Sowers: ’49eräiset eivät palkaneet minua valmentajaksi antamaan pistettä’

Ota käyttöön mikä tahansa amerikkalainen verkkotelevisio nykyään – olipa kyse sitten urheilutapahtumasta tai The Bachelor -sovelluksesta – ja ei kestä kauaa, kun läsnä oleva Microsoftin mainos, jossa on mukana nouseva 49ers-valmentaja, ilmestyy. Paikan keskeinen hahmo ei ole päävalmentaja Kyle Shanahan, jonka loukkaavalla velhoilla San Francisco on yksi voitto Super Bowlin laiturista. Se ei ole myöskään tulinen puolustava koordinaattori Robert Saleh, jonka sivupelisistä on tullut sosiaalisen median rehuja tällä kaudella. Facebook Twitter Pinterest

Valmentaja on Katie Sowers, kolmannen vuoden loukkaava avustaja, joka työskentelee pääosin laajojen vastaanottimien kanssa. Hän julistaa kaupallisesti stoikaalisesti: ”En ole täällä olemassa merkki-nainen.Olen täällä auttamassa meitä voittamaan. ” Kylväjät ovat auttaneet 49: ää keräämään voittoja drovesista tällä kaudella, mutta hän on myös ilmoitus, jonka nousua on mahdotonta sivuuttaa.

Kylvijöiden matka NFL: hen sisältää raskaan annoksen kykyjä, joilla on sattumanvaraisuus. Hän varttui Hesstonissa, Kansasissa, ja oli lahjakas urheilija jo nuoruudesta asti. Huolimatta siitä, että kukaan muu perheenjäsenillä ei pelannut jalkapalloa, Sowers ja hänen kaksosisko, Liz, vetivät urheilua. Kylvöt rakastivat Dallas Cowboyja, mutta eivät tyypillisesti. Hän ei välittänyt voitto-tappiotietuista tai kilpailuista. Kylväjät halusivat luovuttaa tyynyjä ja tuhota cowboy-naisen. Loistava Luke Kuechly antoi meille aivovaurion näyttävän kuvan. Lue lisää

Kaksoset pelasivat urheilua jatkuvasti. Lukiossa Katie keskusteli yliopistojen jalkapallovalmentajan kanssa liittymisestä joukkueeseen.Hän päätti sitä vastaan ​​vain siksi, että hän teki erinomaista vaikutusta lentopalloihin ja halusi mahdollisuuden yliopisto-stipendiin. Jalkapallo ei ollut sitä.

Se oli koripallo, joka osoittautui hänen aterialipuksi. Opintojakson päätyttyä ja Sowers oli selvittämässä seuraavia askeleitaan, hänellä oli hetki “A-ha”. ESPN näytti leikkeen naisten jalkapallopelissä, ja se oli kaikki kylvijöiden tarvittava inspiraatio. Hän etsi välittömästi paikallisia vaihtoehtoja ja kokeili pian Naisten jalkapalloliiton West Michigan Mayhem -tapahtumaa. Naisten jalkapalloissa ei ole palkkaa. Ei edustajia. Mikään muu kuin ryhmä naisia, jotka rakastavat peliä.

Kylvöt tulivat Mayhemiin hämmentyneinä terminologian ja kulttuurin suhteen. Tämän ajatuksen hän nauraa tänään. Vaikka hän leikkii lapsena, hänellä ei koskaan ollut virallista valmentajaa.Mayhemin veteraaninaiset opettivat kylvölle pelin perusteet, tiedon, joka osoittautuu korvaamattomaksi. Kylvöt menestyivät puolustajana WFA: ssa ja pelasivat Team USA: lla vuonna 2013.

Kansas Cityssä ollessaan Sowers vapaaehtoisesti toimi tyttökoripallovalmentajana. Vuonna 2013 hänet valmennettiin kuudennen luokan joukkueeseen, mutta hallinnollisen häiriön takia hänet pyydettiin valmentamaan viidennen luokan joukkuetta. Kohtalon käänteessä yksi pelaajista oli Scott Piolin, entisen Kansas City Chiefs -päällikön ja pian Atlanta Falconsin apulaisjohtajaksi tytär.

Pioli ihaili Sowersin valmennustaitoja ja löysi pian. hänen osallistumisensa jalkapalloon. Nämä kaksi muodostivat epätodennäköisen sidoksen, joka ei muuttanut Sowersin uraa, vaan myös hänen oletuksiaan NFL: n johtajista.Homoseksuaalien kylväjät ajattelivat, että Pioli hyväksyisi hänen elämäntapansa.

”Se mitä en tajunnut, ryhmittelin hänet laatikkoon. Tässä on tämä korkea NFL: n johtaja ja miten hän aikoo reagoida? ” Sowers sanoo. “Hänen sydämensä tunteminen ja halu auttaa ihmisiä oli jotain, mitä en koskaan ajatellut olevan mahdollista kaikessa, mitä oletin kyseisestä kulttuurista.” Facebook Twitter Pinterest Katie Sowers keskustelee 49ers-puolustajan Jimmy Garoppolon kanssa ennen joukkueen pudotuspelikilpailuvoittoa viikotista tässä kuussa. Valokuva: Michael Zagaris / Getty Images

Kuten kylvöt pian havaitsisivat, Pioli on selkäranka sellaisten aloitteiden taustalla, joiden tarkoituksena on edistää naisten mahdollisuuksia valmennus- ja partiolaisryhmissä. Ja hän on todistettu ystävä LGBTQ + -yhteisölle.Entinen patriootteja loukkaava linjalainen Ryan O’Callaghan, joka ilmestyi vuonna 2017 peliuransa päättymisen jälkeen, arvostaa Piolia tärkeällä tuella, kun hän paljasti yksityisyyden hänelle vuonna 2011 yksityisesti.

Kun olet tuntenut kylväjät Pioli oli päättänyt saada hänelle mahdollisuuden. “On tasapaino välillä auttamisessa joku saamaan jalka oveen ja auttamalla jotakuta löytämään työpaikan, jolle hänellä on pätevyys”, Pioli kertoi. myöntää hänelle apurahan vähemmistöehdokkaille. Kylvöt kunnioittivat tilaisuutta, mutta olivat myös hermostuneita siitä, sopisiko hän siihen. Tämä skeptisyys puristettiin heti.

”Minut omaksuttiin ensimmäisenä päivänä”, Sowers kertoo. ”On tärkeää, että joku näissä johtotehtävissä vakuuttaa puolestasi.Kun saavutat huoneessa olevien vaikuttajien kunnioituksen, kaikki seuraavat ja se oli valtavaa. ”

Kylvijöillä oli paljon tukea Atlantassa, muun muassa joukkueen hyökkäävästä koordinaattorista Kyle Shanahanista. Kun Shanahan palkattiin 49ers-päävalmentajaksi vuonna 2017, Sowers pyysi häneltä harjoittelupaikkaa. “Kyle ei aio palkata naista huomaamaan asiaa”, hän sanoo. ”Mikä on todella hienoa, että osoitin Atlantassa, että voisin lisätä arvoa joukkueelle.Saatu Kyle tunnustamaan sen, joka auttoi itseluottamustani ja asetti minut kohti parempaa valmentajaa. ”

Syksyllä Sowersille tarjottiin asema hyökkäävänä avustajana ja hänestä tuli NFL: n kolmas kokopäiväinen naisvalmentaja ottaen baton Kathryn Smithiltä, ​​laadunvalvontavalmentaja Buffalon kanssa vuonna 2016 ja Lee Brandonin, vahvuus- ja ilmastointivalmentajan kanssa suihkukoneiden kanssa vuonna 1990.

Kylvöryhmät alun perin hiukan valokeilaan valinneet sen sijaan, että metsästäisivät alas. ja täydellinen leikekirja. Matkan varrella hän rakensi pelaajien kanssa syvän toverin, kuljettaen varovaista linjaa mentorin ja ystävän välille. Päivällä hän saattaa haukkaa pelaajaa, yöllä hän saattaa olla hänen karaokepartnerinsa.Quarterback Jimmy Garoppolo kysyi Sowersista viime viikolla ja suostui hänen merkityksestään vastaanottavalle ryhmälle. Melissa Jacobs (@thefootballgirl) Jimmy G suosittelee ‘feisty’ hyökkäävää avustajavalmentajaa @KatieSowers pic.twitter.com/uYLgg9NlGqJanary 7, 2020

< p> Viime aikoina Sowers on omaksunut fooruminsa viimeisen vuoden aikana. Hän on uskomaton LGBTQ + -oikeuksien puolustaja ja auttoi 49-vuotiaita inspiroimaan Pride-faniklubin perustamista viime toukokuussa.Kylväjät tekevät usein mielenkiintoisia tyttöystäviä Instagramissa, eivätkä enää pelkää NFL-yhteisön hylkäämistä.

“Jos valmentajina ja opettajina, jos ihmiset eivät usko sinua, jos he eivät luota sinuun, jos he eivät tunnu olevansa aitoja, et halua ostaa mitään “, hän sanoo.

Kun hän ei valmenna, Sowers on säännöllinen puhepiirissä, vaikka kaipaa päivälle, jolloin naispuoliset NFL-valmentajat ovat yleisiä. Tämä normalisoituminen voi tapahtua nopeammin, kuin kukaan olisi voinut ennustaa, kiitos suurelta osin jalkapallofoorumin naistenurasta, jossa naisvalmentajat ja partiolaiset tapaavat NFL: n päälliköitä ja valmentajia.

Suurin osa kiitosta tästä erityisestä tapahtumasta. , NFL: ssä on tällä hetkellä kahdeksan naisvalmentajaa.Tämän vuoden foorumilla Tampan päävalmentaja Bruce Arians ilmoitti aikovansa palkata kokopäiväisen naisvalmentajan, toivoen haluavansa monipuolisen henkilökunnan. Kaksi kuukautta myöhemmin hän tuplasi, palkkaamalla valmentajan Lo Locustin puolustavaan linja-autovalmentajaan ja Maral Javadifarin vahvuus- ja ilmastointivalmentajaksi.

“Ne sopivat hyvin mihin tarvitsemme”, Arians kertoi toimittajille. . “Se tosiasia, että heidän sukupuolensa on eri – kuka antaa paskaa”.

Laskujen valmentaja Sean McDermott seurasi pian esimerkkiä, nostaen entisen Dartmouth-jalkapallovalmentajan Callie Bronsonin kokopäiväiseksi hyökkääväksi avustajaksi.

Naisvalmentajien tapaus vahvistuu vain, jos Sowers urheilee pian Super Bowl -rengasta. Sitten ehkä olemme lähempänä NFL: ää, jossa luopumme valmentajasta “naisvalmentaja” ja sanomme vain “valmentaja”.