Hertl liittyi ampujaan. Kash, Simon ja Faksa auttoivat kerran

San Jose : n uppoamiset jääkiekkoilijat eivät estäneet kolmatta tappiota peräkkäin ja viidettä seitsemästä viimeisestä ottelusta keskiviikkona. Viimeksi kerta oli yli heidän kotisi Toronto , joka tyytyväinen faniensa tulokseen 5: 3 ja 36 pisteellä Buffalo johti itäkonferenssia. Hait linjassa tsekkiläisten hyökkääjien Tomáš Hertlin (19:30, 1 + 0, -1, 4 laukausta) ja Lukáš Radilin (11:58, +/-: 0, 1 laukaus) kanssa juoksevat kuudetta lännessä.

Kodin tähtikeskus Auston Matthews tarttui haavoittuneeseen olkapäähän ja palasi toimintaan (2 + 1) neljäntoista ottelun jälkeen. Kaksi Maple Leafs -maalia teki John Tavares.Yksi kolmesta San Jose-ampujasta oli mainittu Hertl, joka Frederick Andersenin 11. minuutilla Betclic käytti voimapeliä ja vertasi tulosta 1: 1.

Tšekin joukkue paransi kuuteen maalattuun maaliin ja nimitti 18 pisteellä (6 + 12) Philadelphian Jakub Voráčekille (18 pistettä, 6 + 12) maanmiesten tuottavuuden kolmannelle sijalle NHL: ssä. Bostonin toisella David Krejčíllä on 19 pistettä (2 + 17) ja joukkuetoverinsa David Pastrňák on suvereeni johtaja. 19 osumalla korkeimman liigan ampujalla (jaettu Buffalon Jeff Skinnerin ja Winnipegin Patrik Lainin kanssa) on 28 (19 + 9) pistettä. : 27, 0 + 1, +1, 1 laukaus) ja sijoitettiin viidennessä (3 + 2) yhdeksästä aloituksesta palattuaan sairaalta.Anaheim sai neljännen voitonsa viidestä viimeisestä pelistä, ja maalivahti John Gibson oli suurin avustaja Ritchielle. Hän sai 42 Pantherista 44: stä. Check: https://apostasonline1x2.club

Äskettäisen kolmen voiton peräkkäisen sarjan jälkeen maalivahdin Calgary David Rittich joutui sietämään kaksi tappiota. Viikonloppuna hän oli portilla tappiolla 0: 2 Vegasin kanssa ja torstaina auttoi ainakin saamaan pisteen jäästä Dallas . Normaalin ajan 3: 3 -johdon jälkeen kotijoukkueen Tyler Seguin päätti kuitenkin 24 sekunnin kuluttua ylitöistä. Yhteensä, toistaiseksi kauden aikana 11: stä aloittelusta avauspuolen jälkeen, sillä on tasapaino kahdeksan voittoa ja kolme takaiskua.hattrick NHL: ssä, mutta kukaan muu Penguins-kaaderasta.

Coloradon silmiinpistävin muodostelma oli Mikko Rantanen (0 + 2) – Nathan MacKinnon (1 + 3) – Gabriel Landeskog (1 + 1), jotka vaikuttivat merkittävästi 6: 3. Ensimmäinen Fin Rantanen hallitsee liigan tuottavuutta 42 ilmoituksella (10 + 32), toinen on MacKinnon 41 pisteellä (18 + 23) ja kapteeni Landeskog on jatkuvasti 15. sijalla 28 pisteellä (15 + 13).

Tulokset:

Kesällä hän ajatteli käsipallon lopettamista. Ottelujen, harjoituksen ja työn yhdistelmä oli hänelle liikaa. Lopulta hän päätti jatkaa. Hän palasi Slavia Prahasta kotikaupunkiinsä Písekiin ja voi marraskuussa sanoa, että olisi erittäin sääli päättää tämän kesän. More

Hänen kaksi vuotta sitten Ruotsissa pidetyn EM-kilpailun ja viime vuonna Saksassa järjestetyn maailmanmestaruuskilpailun jälkeen on toinen haaste ryhmien etenemisen muodossa tulevissa Ranskan EM-kisoissa.

”Minulla oli kesällä liikaa ja en tiennyt mitä tehdä seuraavaksi. Jos katson takaisin kesälle, olisi häpeä päättyä.Viime vuosina hän on kuitenkin ollut osa joukkuetta säännöllisesti ja osallistunut viime vuoden erinomaiseen kahdeksanteen sijaan maailmanmestaruuskisoissa. “Se oli käsipalloryhmällemme suuri menestys ja suurin asia mitä joukkueellani on”, sanoo pelaaja, joka on yksi kokeneimmista joukkuetovereista joukkuetoverinsa Luzumin kanssa.

nuoremmat ihmiset, jotka tulivat tapaamaan häntä. ”Olen iloinen, että nämä nuoret tytöt ovat täällä joukkueessa ja he ajavat. Minun roolini se on annettu. Kääntölaitteita on kolme. Toivomme ja tuemme toisiamme “, vakuuttaa Šetelíková.

Tšekit haluavat luopua ryhmästä

Ja yhdessä he pyrkivät etenemiseen raskaalta ryhmältä, missä heillä on Romania, Norja ja Saksa.Onko hän onnistunut Tšekin joukkueen kanssa?