Harry Kane pelastaa Hugo Llorisin, kun 10-miehen Tottenham voitti Southamptonin

Viimeisenä Mauricio Pochettinon tarvitsemana lämpimänä syynä oli hieno lähetys irti tykistä, joka on Serge Aurier 31. minuutilla ja Hugo Llorisin maalivahdin huutaja. Danny Ings ja Southampton saivat tasoituksen.

Tuolloin oli helppo pelätä Tottenhamia, joka oli voittanut vain kaksi edellisestä kahdeksasta ottelustaan ​​kaikissa tämän kauden kilpailuissa. Se on ollut slog ja on mahdotonta sivuuttaa vaikutelmaa, että ongelmat ovat kasaantuneet klubille kesän jälkeen. Heidän haasteenaan oli päästä uudesta kolahduksesta; Chris Wood iski Burnleyn estääkseen turhauttavan Aston Villan. Lue lisää

Kiitos Harry Kaneelle – kuka muu? – ja taisteleva esitys, he tekivät niin.Kane oli erinomainen ja pisteytti voittajan osoittautuneen juuri ennen puoliaikaa, pyörittäen virtaviivan tavaramerkkien häikäilemättömyydellä, kun taas Lloris, joka teki kaksi korkealaatuista säästöä toisella puoliskolla, saisi eräänlaisia ​​lunastuksia. / p>

“Muutama kuukausi sitten pelasimme Mestarien liigan finaalissa, emmekä voi olla muuttuneet liikaa sen jälkeen”, Pochettino sanoi. ”En ole yllättynyt näytetystä luonteesta. Meidän on ymmärrettävä, että joka kerta kun pelataan, meidän on käytettävä tätä Bet 365 hahmoa. ”

Kaikki Spursin voisivat hengittää hieman helpommin voiton jälkeen, mutta Southamptonille oli vain valituksia. Heidän achilles-kantapää on edelleen heidän kärjensä puute.Heillä oli enemmän palloa ja mahdollisuudet saada jotain, mutta tilastot osoittavat, että he ovat tehneet maalin vain seitsemän kertaa seitsemässä Valioliigan ottelussa tällä kaudella.

Spurs yritti epätoivoisesti asettaa itsensä ja Tanguy Ndombele oli mukana mieliala alusta alkaen, ajaen vastustajia ohi ja saamaan joukkueensa liikkumaan terävillä liikkeillä ja syöttöillä. Ndombele rikkoi umpikujan.

Hetkiä aikaisemmin hän ei ollut aivan onnistunut saamaan Son Heung-minin matalaa vetoa takaisin jalkoistaan ​​riittävän nopeasti, ja kun Southamptonin kenkä tuli sisään , hänen laukauksensa taipui korkeaan. Hänellä ei ollut tällaisia ​​vaikeuksia, kun Son johti hänet uudestaan, kun Maya Yoshida oli puoliksi selvittänyt Christian Eriksenin keskityksen. Angus Gunn.Hän juhli Aurierin kanssa, pari, joka teeskenteli suorittavansa VAR-tarkistuksen ennen tavoitteen ilmoittamista – viittaus siihen, kuinka tekniikka oli kieltänyt Aurierin Leicesteristä viime lauantaina. Facebook Twitter Pinterest Danny Ings juhlii ja Hugo Lloris on lattialla virheen jälkeen. Valokuva: Paul Childs / Toimintakuvat Reutersin kautta.

Oli ollut tunne, että Aurierin iltapäivä muuttuisi positiivisesti. Mutta oikeanpuoleinen puolustaja on pelaaja, joka tykkää elää reunalla ja hyppäsi sen Bet365 yli parilla typerää varausta kolmen minuutin kuluessa.

Vain Aurier tietää mitä ajatteli kun hän kävi tarpeettomasti Sofiane Boufalin takaosan läpi vaarattomalla alueella. Ja kun hänet tarttui Ryan Bertrandin väärälle puolelle ja rikkoi häntä, erotuomarilla Graham Scottilla ei ollut muuta vaihtoehtoa.Spurs väitti, että Pierre-Emile Højbjerg oli antanut pallon mennä pois pelistä ennen kuin hän asetti Bertrandin pois. Se ei anteeksi Aurierin tekoja.

Pahempaa oli noudattaa Spursia ja erityisesti Llorisia. Ottaen takasyötön Toby Alderweireldiltä, ​​hän yritti huijata tiensä Ingsin ohitse, kun hyökkääjä painosti Cruyff-käännöksellä vain saadakseen kaiken väärin. Ings ryösti hänet ja pakotti pallon kotiin kahdelta jaardilta. Luka Milivojevic ja Andros Townsend tekevät maalin, kun Crystal Palace voitti Norwichin. Lue lisää kieltää Højbjerg ja yksi Gunnilta pitääkseen poikansa elokuvan otsikossa.Tottenham hyökkäsi takaisin johtoasemalle ja kuinka hieno vastahyökkäystavoite se oli, mukana vaistomaisia ​​yhdistelmiä Kane, Son ja Eriksen välillä. Viimeinen pallo tuli Erikseniltä. Kane otti kosketuksen ja löi sen alas alakulmaan.

Ralph Hasenhüttl oli näyttänyt olevan valmis lähtemään takaneljällä vain menettääkseen Cédric Soaresin loukkaantumisesta lämmittelyssä, soita Jannik Vestergaardille ja mene 3-4-1-2-järjestelmällä. Johtaja on todennäköisesti raivoissaan siitä, että hänen tiiminsä suostui tauolle 10 miestä vastaan, mutta hän teki säätöjä antamaan heille alustan tasauksen löytämiseksi. Erityisesti James Ward-Prowse siirtyi oikealta laidalta keskikentälle. </P >

Southampton työnsi ja he kysyivät Lloriselta. Tällä kertaa hänellä oli vastaukset.Lloris pelasti täydellä venytyksellä Ward-Prowsein vapaapotkusta ja Yoshida-otsikosta – ja kun Ings venytti, mutta ei voinut muuntaa Boufal-ristiä, Southampton tiesi, ettei se ollut heidän päivänsä. p>