Aaron Cresswellin lakko pelastaa West Hamin Bournemouthissa

Lähes vuoden loukkaantumisen jälkeen Andriy Yarmolenko korvaa menetetyn ajan. Viime lokakuussa achillesin repinnyt laituri avasi pisteet ja oli katalysaattorina, kun West Ham taisteli takaapäin ansaitakseen pisteen Aaron Cresswellin kautta. Tasapeli riitti nostamaan Manuel Pellegrinin puoliskon kolmanneksi pelissä, jota hallitsivat kielletyt maalit, pettymykset ja pieni häiriö.

Viimeisessä pillissä Pellegrini ja hänen kollegansa, Eddie Howe, olivat sotkeutuneet kosketuslinjaan. contrememps, West Ham -päällikkö vihaa Bournemouthin apupäällikkö Jason Tindallia, jonka hän väitti yrittäneen epäoikeudenmukaisesti vaikuttaa erotuomariin, Stuart Attwelliin.Howe pelasi keskustelua ja vaati, että hän ja Pellegrini keskustelivat VAR-puheluista. “En ole koskaan puhunut VAR-päätöksestä”, Pellegrini sanoi. “Puhun hänen [Tindall] apuvalmentajasta, koko pelistä, jossa erotuomari yrittää painostaa jokaista päätöstä. Tästä valitan [mistä], en VAR: sta. Mielestäni he eivät tarvitse sitä, koska he ovat hyvä joukkue, joka pelaa loukkaavaa jalkapalloa. Luulen, että Eddie on tehnyt täällä erittäin hyvää työtä – hänen avustajansa ei tarvitse tehdä sellaisia ​​asioita, koska mielestäni se ei ole oikeudenmukaista erotuomarille. ”Chris Wood iskee Burnleyn puoleen kieltäen turhauttavan Aston Villan Lue lisää

Attwellillä oli jo kädet täynnä.Kaksi minuuttia sen jälkeen, kun Joshua King laittoi pallon verkkoon ja pyyhkäisi kotiin peruuttaakseen Yarmolenkon hienon käpristyneen avaimen, Bournemouth pystyi vihdoin juhlimaan. King hyötyi siitä, kun pallo tiputti Nathan Akén oikean jalan syvältä Diego Rico -yrityksestä. Kun hän ajaa pois, avustava erotuomari Constantine Hatzidakis nosti lippunsa vain VAR: lle, Andrew Madley, kumotakseen päätöksen. Se oli vasta kiistanalaisen iltapäivän alku. Akén volley oli suljettu sen jälkeen, kun Dominic Solanke loukkasi laukausta West Hamin maalivahdille Roberto, joka korvasi loukkaantuneen Lukasz Fabianskin. Myöhemmin Howe näytti tunkeutuneen Cresswellin päästä eroon vetämällä Kingin paitaa laatikossa. Facebook Twitter Pinterest Callum Wilson ampuu kotiin Bournemouthiin.Valokuva: Arfa Griffiths / West Ham United FC kautta Getty Images Cup keskiviikkona. Sanomalla, että nämä joukkueet olivat melkein tunnistamattomia, kun Howe ja Pellegrini tekivät yhteensä 19 muutosta näistä tappioista, kun he palasivat kokeiltuihin kaavoihin täällä. Se merkitsi paluuta aloitusvalikoimaan Yarmolenkolle, joka rakensi viime viikonloppuna makean lakonsa Manchester Unitedia vastaan ​​uudella maalilla, joka oli täynnä panache. Felipe Anderson kellutti ristin kohti Sébastien Halleria.Hän vältti Ricoa kalastamaan palloa ilmasta oikealla jalallaan ennen kuin poimi Yarmolenkon, joka teki loput.

Howe myönsi, että tavoite antoi Bournemouthille huolimattomasti siihen pisteeseen asti, mitä he tarvitsivat. He eivät seuranneet pitkään, vaikka heidät pakotettaisiin odottamaan vahvistusta Kingin tasoituksesta. West Hamin asiat menivät huonosta huonoon, kun Fabianski pakotettiin lonkkavammalla ja turhautui, kun Aaron Ramsdale pelastui hyvin Andersonilta älykkään Haller-nuken jälkeen, ennen kuin Angelo Ogbonna suuntasi merkitsemättä kulmasta.

Kolmekymmentä sekuntia tauon jälkeen West Ham katuisi niitä menetettyjä mahdollisuuksia. Solanke pudisti tiensä Declan Ricen ohitse, ennen kuin pani pallon Kingille, joka työnsi pallon Callum Wilsonille.Roberto ei saanut mitään mahdollisuutta.

Bournemouth olisi voinut olla poissa näkyvistä, mutta Akén maali suljettiin pois ja Roberto torjui kovan Wilsonin lakon. Selviytyessään West Ham varmisti rangaistuksen Cresswellin iskuilla kotiin. Fiver: kirjaudu sisään ja saa päivittäinen jalkapallosähköpostimme.