Sharapova nauroi Prahassa. Tietoja dopingista, venäläiset tennispelaajat kieltäytyivät viihdyttämästä

lehdistöhuoneessa osoitteessa O 2 Arena toimittajia odotti saapuminen Venäjän joukkue, innokkaita he olivat lähinnä Sharapova, joka vain saapui tiistai-iltapäivänä eikä juna. Kentällä oli vasta keskiviikkona iltapäivällä.

Kun hän saapui tungosta huoneessa, sokaisi hänet salama, pulista enää soittaa ensimmäistä kyselyä.

Mutta kuten Sharapova esillä Masters niin vaikuttuneita että kukaan ei tarvinnut kysyä. “Ei kysymyksiä? Niin mukavaa! “Kommentoi huvittunut kiusallisen hiljaisuuden 28-vuotias blondi.

Sitten hän meni vastata.Hän puhui siitä, kuinka hän odottaa uusintaottelua vastaan ​​kahden tšekkiläisen levačkám – Petra Kvitova voittaa Sharapova Mestarien turnaus Singaporessa, Lucie Safarova kukisti venäläinen hävittäjä Roland Garros.

“Kyllä, se oli kova ottelu. Tshekeillä on heille erittäin vahva tiimi, joista kukin on vaarallista. Mutta jälleen kerran, se on hienoa kilpailla lopullinen taistelu kauden kahdella top-10 naista pelaajaa otan sen haasteena. ”

viisinkertainen Grand Slam mestari Sharapova vielä usein ei edusta, että Fed Cup pelataan kuusi singleä (menetti vain kerran) tänä vuonna mutta Venäjä on auttanut yli Puolan sisaret Radwanska vuonna välierissä ja taistella hopeamalja takaisin.

“se on uusi kokemus minulle, olen iloinen tytöt osoittautui minulle se on suuri mahdollisuus lopettaa vuosi.Toivon, että meillä on hilpeä viikonlopun. ”

Sharapova voi olla joitakin motivoivia tekijöitä – ensinnäkin Fed Cup pokaalin kokoelma ei vielä ole, toinen osa kauden loukkaantumisen takia väliin, joten hän on tarpeeksi voimaa. Lisäksi osallistuminen joukkuekilpailuun auttaa tenniksen pelaajaa nimeämään olympiakisat Rioon. Lontoossa vuonna 2012, jossa hän voitti hopeaa, kantoi lippua.

Mutta samalla tutkia Venäjän doping-skandaali uhkaa Brasiliassa ensi vuonna ei näytä mitään urheilija Venäjältä.

Myös doping kysyi yksi ulkomaalainen toimittaja. Mutta kapteeni Anastasia Myskin ei halunnut puhua tästä arkaluonteisesta asiasta. “Ei ole kyse tennistä.Olemme täällä pelata “, sanoi entinen tennispelaaja, joka on lopullisessa kymmenen vuoden aikana.

Tuolloin Venäjä voitti Ranskassa, puolusti mestaruuttaan, vaikka Mishkin juuri menettänyt molemmat sinkkuja. “Se on pitkä, en muista. Nyt on olemassa muita joukkueita. ”

Hänen mukaansa kaikki pelaajat ovat fyysisesti valmiita. Venäjän kapteeni ei ole selvillä joukosta. “Älä näe minua pelaa”, hän nauroi Sharapova sitten häntä tyrmistyneenä kun Mishkin sanoi, että kaikki pelaajat voivat myös käyttää kaksinkertaistuu. “Doubles? ‘N silmät laajenivat neljäs toimija WTA rankingissa.

Miksi Sharapova elää muualla? Toinen kysymys…

Se oli vain kerran, kun hän oli pysähtynyt.Silloin yksi toimittajat huomautti, että ainoastaan ​​elävät ulkopuolella Venäjän retkikunnan Four Seasons.

“Kun Fed Cup joukkuekilpailussa, miksei pysyä muiden kanssa?”

“, joka on vakava kysymys? Niin? Ja enemmän…”

Venäjä on vielä ilmeisesti ei ehtinyt ihailla kaunottaret Prahan. “Kapteeni Us nukkaa pois” nudged Anastasija Pavlujčenkovová hymy huulillaan.

Sharapova tietää jo Praha ja esiintyi hyvin O 2 areenalla, mutta kolme vuotta sitten hän osallistui vain näyttely sattumalta vastaan ​​Kvitova ja Safarov.

“Odotan, että halli on loistava tunnelma, paljon katsojia. Toivon, että yleisö on Venäjän lipun, kun tsekit on luonnollisesti yliotteen.Kentällä meidän täytyy keskittyä vastustaja toisella puolella tuomioistuimen ja jättää asiat ympäri “, sanoi hyvin viritetty Sharapova.

Venäjän otti sitten kuvia muiden toimittajien, silmäillen pokaalin ja Sharapova lyhyen haastattelun televisio meni pukuhuoneessa valmistautua ensimmäisen harjoituksen hyötyjä.

Kestää Tsekin kilpailijat hymyillä jälkeen viikonlopun taistelevat?