Kun Italia pelaajat suorittivat kansallisen palvelun – sotilaallisessa maailmancupissa

Italiassa pakollinen kansallinen palvelu pysyy perussäännöissä, vaikka sen kesto vähitellen supistui 1970-luvulta lähtien ja lopulta keskeytettiin kokonaan vuonna 2004. Tämä tarkoitti, että Paolo Maldinin ja Roberto Mancinin kaltaiset pelaajat Sportingbet olivat siihen mennessä molemmat säännöllisiä Serie A: n ja maajoukkueen aloittelijoiden oli pakko palvella 12 kuukauden ajan Italian asevoimissa. Kaikkien aikojen paras maailmancup-ottelu? Romania 3-2 Argentiina Yhdysvalloissa 94 Lue lisää

Kun Maldini ja Mancini ilmoittivat suorittavansa tehtäväänsä vuonna 1988, se oli suuri tapahtuma, jonka toimittajat kertoivat ja jota seurasivat jalkapallon kannattajat. Roberto Baggio teki kansallisen palvelunsa suunnilleen samaan aikaan.Fabio Galante, Marco Delvecchio, Alessandro Del Piero ja Fabio Cannavaro palvelivat yhdessä vuosina 1995–1996, ja niissä oli komeita khaki-univormeja ja täynnä jarhead-leikkauksia. ja Beppe Signori, hajottamalla ja kokoamalla uudelleen rynnäkkökivääreitä, valmistautuvat pettymään. Kansallisen palvelun suorittamiseen kutsutut ammattijalkapalloilijat eivät palvelleet Sportingbet armeijassa tavanomaisessa merkityksessä.

Ei selvästikään ollut pelaajien tai heidän seurojensa etujen mukaista vaarantaa vakavaa (tai pahempaa) loukkaantumista tavanomaisella tavalla. sotilaalliset tehtävät ja itse armeija olisivat olleet hyvin tietoisia riskistä sen julkisuudelle, jos lupaavat nuoret jalkapalloilijat uransa olisivat lyhentyneet.Oli paljon parempaa napsauttaa muutama nopea kuva naisista, jotka näyttävät hyvältä hahmoissaan ja pitää ne sitten vahingoittumattomina.

Liittymisen jälkeen ammattilaisjalkapalloilijat viettivät suhteellisen vähän aikaa kasarmeissa ja olivat sai täyttää useita muita klubin ja maan sitoumuksia. Del Piero kertoi ajastaan ​​Bersaglieri (Sharpshooters): ”Teeskentelin vain ampua. Olen elämässäni yrittänyt ampua vain kerran savikyyhkyillä: katastrofi. En tule koskaan olemaan suuri metsästäjä, kuten Baggio. ”Buddhalaisesta huolimatta Baggion tiedetään rauhoittuvan viemällä metsään ampumaan villisikaa. Facebook Twitter Pinterest Italian armeijajoukkue – mukaan lukien Gianluca Vialli – juhlii vuoden 1987 sotilaallisen maailmancupin voittamista.Valokuva: Alberto Sabattini / Italia Photo Press / Offside

Nuorten pelaajien pääpanos oli pelata Italian kansallisessa sotilasjoukkueessa, joka kilpaili maailman sotilaallisessa Cupissa, kansallisten Sportingbet review armeijan joukkueiden jalkapallokilpailussa, joka alkoi Vuonna 1946 ja tapahtuu tällä hetkellä kahden vuoden välein.

Tämä ei tarkoita, että pelaajat eivät ottanut kansallista palveluaan vakavasti, sotilasjoukkueen silloinen valmentaja Gennaro Olivieri oli erityisen ihastunut Del Pieroon: ”Cannavaro oli vielä uransa alkuvaiheessa, mutta Del Piero oli jo voittanut Scudetton Juvessa, ollut italialainen kansainvälinen joukkue ja tehnyt maalin Mestarien liigan näyttelyssä, mutta hän ei koskaan tehnyt mitään etääntyäkseen ryhmästä. ”Sanoisin hänelle:” Kymmenen minuuttia ja otan sinut pois. ”Mutta 10 minuutin kuluttua hän sanoi:” Viisi minuuttia vielä, herra. ”Ja sitten:” Viisi minuuttia lisää. ”Hän pysyi kentällä koko ajan.Hän tunsi vastuun tehdä niistä ihmisistä onnellinen. ”

” Järjestimme peliä Calabriassa hyvin sairaalle lapselle. Del Piero oli Saksassa Juven kanssa. Kutsuin häntä. ”En tiedä, voitko tehdä sen, mutta pojan perhe on pyytänyt minua sanomaan, että he todella arvostavat sitä.” Ale pyysi lentokoneen Saksasta ja liittyi meihin. Siksi rakastan häntä. Se on muisto, jota en koskaan unohda. Armeijan viranomaiset olivat ylpeitä Ale: n ja hänen seuralaistensa käytöksestä.Vaikka he eivät olleetkaan suuria sotilaita – kun he tekivät tervehdyksen, he näyttivät itsensä silmään. ”Facebook Twitter Pinterest Gianluca Vialli pitää kiinni sotilasmaailman maailmanmestaruuskisoista vuonna 1987, kaksi vuotta sen jälkeen, kun hänen debyytti vanhemman Italian joukkueelle Valokuva: Alberto Sabattini / Italia Photo Press / Offside

Jonkin verran ennustettavasti Italia on maailman sotilaallisen Cupin historian menestynein maa, voittaen sen kahdeksan kertaa, tullen toiseksi neljä kertaa ja kolmanteen kolmeen otteeseen. Heidän voitonsa vuonna 1987 on pitänyt olla niin pieni yllätys, kun Gianluca Vialli ja Ciro Ferrara olivat joukkueessa.Yllättävää oli kuitenkin Nicola Amoruson, Stefano Fioren ja Francesco Flachin tukeman Del Pieron, Cannavaron, Galanten ja Delvecchion kvartetin epäonnistuminen voittaa turnaus Roomassa vuonna 1995.

Italia ymmärrettävästi meni turnaukseen raskaina suosikkeina ja aloitti vaikuttavalla tavalla voittaen Alankomaat 3-0, Libya 4-2 ja Senegal 8-0. Neljännesfinaalissa he tapasivat Kyproksen, ja asiat näyttivät etenevän samalla tavalla, kun Del Piero antoi heille johtoaseman. Kuitenkin Kypros iski kahdesti taaksepäin ja otti pisteet 2-1: ksi, missä se pysyi.

Vielä huomattavasti, Italia päätti ottelun vain seitsemällä miehellä seurauksena Del Pieron, Cannavaron ja Delvecchion lähettämistä. ja Marco Piovanelli.Tunnelissa pelin päättymisen jälkeen useat italialaiset pelaajat loukkasivat voimakkaasti erotuomaria, minkä johdosta Fifa keskeytti heistä neljä – Amoruso, Flachi, Fiore ja Pierini – kansainvälisestä jalkapalloilusta.

turnauksesta, ottelun yksityiskohdista on vähän tietoa, joten on vaikea määrittää, mitä tarkalleen tapahtui. Kuuluisaan pehmeästi puhutun Del Pieron – pelaajan, joka oli vain kaksi kertaa lähetetty 777 -pelissä – erottaminen ammattilaiselta – näyttää kuitenkin olevan erityisen epätarkka.

Cannavaro ja Del Piero jatkoivat maailman nostamista. Cup yhdessä vuonna 2006, plus he yhdessä Delvecchion ja Fioren kanssa olivat vain kahden minuutin päässä Euro 2000 voittamisesta. Ehkä sen menestyksen siemenet kylvettiin erityisen esprit de corps -laatan mukana näissä Napolin kasarmeissa vuonna 1995?Tai ehkä riippumatta siitä, mitä jotkut yrittävät kertoa sinulle, on parempi olla vetämättä liian monta rinnakkaista jalkapalloa ja armeijaa.