Yuri Pavlovichilla on muun muassa yksi tärkein laatu – kyky sopeutua olosuhteisiin

Stofelhausin henkilökohtaiset kontaktit antoivat hänelle mahdollisuuden tehdä kaksi tarkkaa osumaa Farfanin ja Ederin henkilössä vuodessa. Ensimmäinen todisti kaiken kaikille lumoavalla esityksellään viime syksynä. Ja toinen, vaikka se ei ollut niin mahtava, mutta sai Ranskan Lille -pelin johtajat laskemaan päivät vuokrasopimuksen loppuun.

Päätelmä on yksinkertainen: Jos Lokomotiv ostaa uusia pelaajia, se on todennäköisesti ilmaisia ​​siirtoja. Ilja Gerkus itse haastattelussa puhui yhdestä tai kahdesta yritysostoista. Loppujen lopuksi kaikki ymmärtävät, että Loko-johdon päätehtävä on nyt yksinkertainen – ei vahingoittaa jo olemassa olevaa joukkuetta. Ja jopa Juri Semin, kuten jokainen valmentaja, joka haluaa jatkuvaa vahvistusta, on jo muuttanut lausuntojensa muotoa huomauttaen, että voit tehdä kaiken ilman yritysostoja.

Yuri Pavlovichilla on muun muassa yksi tärkein laatu – kyky sopeutua olosuhteisiin. Kun pitkäaikainen puolustusjohtaja Vedran Chorluka hajosi viime kauden lopussa, monet puhuivat kroaattien korvaamattomuudesta. Kun Ari lopetti nykyisen kauden alussa kuuden kuukauden ajan, suurin osa Loko-asiantuntijoista haudattiin kokonaan. Ja ymmärrät asiantuntijoiden logiikan, koska Ari oli tuolloin joukkueessa ainoa jalkapalloilija, joka sopi “eteenpäin” -määritelmään.

Mutta huolimatta avainpuolustajan ja ainoan hyökkääjän menettämisestä, joka ei ollut ilmestynyt kentälle ennen talven tauoa, Lokomotiv on tänään johtoasemassa. Semin siirtyi hyökkääjän Farfanin rooliin, jota hän käytti äskettäin puolustuksen oikealla sivulla. Kokeillut nuorta Dmitry Barinovia kolmantena puolustajana, Semin tunnusti tämän kokeilun epäonnistuneeksi, jonka jälkeen seuran oppilasta käytettiin vain keskiviivalla. Ederin hyökkäyspelin vahvistaminen Anton Miranchukin sijasta, joka oli vuoden loppuun mennessä kyllästynyt viimeisiin kierroksiin, oli jo valmentajan tunnusmerkki. Kaikki nämä tosiasiat osoittavat, että ”Veturi” on kehittynyt yhdeksi kokonaisuudeksi, vaikkakaan ilman paikallisia välioikeuksia.