Vuosi sitten Leicester oli todella viimeisellä paikalla

Likasta rikkauksiin. Vaikuttavimmat ulkopuolisten läpimurtot ensimmäisen kierroksen jälkeen
Kuten kaikki hyvin tiedät, uusi vuosi on tullut ja useimmissa mestaruuskilpailuissa ensimmäinen kierros on päättymässä. Siksi ehdotan, että tunnet uudenvuoden ihmeen tunnelman ja muistat, kun mestaruuskilpailun viimeisillä paikoilla olleet joukkueet tekivät odottamattomia läpimurtoja viimeisen kymmenen vuoden aikana.

10. Leicester
Kausi: 2014/2015
Tulos ensimmäisen kierroksen jälkeen: 20. sija, 13 pistettä
Lopputulos: 14. sija, 41 pistettä (+28 pistettä)
Kyllä, kyllä, tämä ei ole kirjoitusvirhe! Vuosi sitten Leicester oli todella viimeisellä paikalla. Oikeasti, oli seuroja, jotka eivät kuulu tähän artikkeliin, mikä teki enemmän vaikuttavia läpimurtoja. Mutta en voinut muuta kuin sisällyttää Leicesterin tähän luetteloon klubin nykyisten ansioiden vuoksi. Nigel Pearson johti joukkuetta tuo kausi. Hyvän aloituksen jälkeen joukkue aloitti mustan putken. Ainoastaan ​​kolmannenkymmenennentoista “Fox” -kierroksen mennessä onnistui päästä pois putoamisvyöhykkeeltä. Seurauksena joukkue onnistui saavuttamaan neljännentoista sijan, seitsemän voiton ja yhden tasapelisarjan ansiosta.

9. Parma
Kausi: 2005/2006
Tulos ensimmäisen kierroksen jälkeen: 17. sija, 15 pistettä
Lopputulos: 7. sija, 45 pistettä (+ 30)
Parma pitää usein mestaruuden toista osaa vahvempana kuin ensimmäinen. Esimerkiksi seuraavalla kaudella (2006/2007) ristiretkeläiset toisella kierroksella voittivat mestaruuden seitsemän sijaa (yhdeksännentoista kahdestoista sijalle). Kaudella 2005/2006 Parma pystyi ottamaan korkean aseman ja jopa pääsemään UEFA-Cupiin pelkästään pelinsä ansiosta. Lopulliseen tilanteeseen vaikutti päätös vähentää kolmekymmentä pistettä kaikista korruptioskandaaliin osallistuneista joukkueista.

8. Espanyol
Kausi: 2008/2009
Tulos ensimmäisen kierroksen jälkeen: 18. sija, 15 pistettä
Lopputulos: 10. sija, 47 pistettä (+32)
Vaikka Barcelona oli menossa varmasti seuraavaan mestaruuskilpailuun, toisella Katalonian alueella oli vakavia ongelmia. Ennen paluupeliä Camp Nou -pelissä Papukaijilla oli vain kahdeksantoista pistettä ja häviävä neljätoista ottelun putki. Kaikkien yllätykseksi tämä sarja keskeytettiin tässä ottelussa, Espanyol voitti tuloksella 1: 2. Kuten myöhemmin kävi ilmi, tämä voitto oli käännekohta. Kahdeksassa viimeisessä pelissä Espanyol voitti seitsemän voittoa, vain kerran kompastuen. Mikä auttoi heitä paitsi pelastumisessa, myös päästä kymmenen parhaan joukkoon.