Työväenluokan sankari. Dirk Kuytin tärkeimmät tavoitteet

Kuyt, Kuyt, Kate, Kite, Kyaut … Nämä variaatiot ovat ainoa keskusteluaihe Dirkistä, joka ei koske hänen työtä. Loppujen lopuksi pääprofiili ei ole koskaan puhtaampi. Nolla prosenttia lika, juonittelu ja skandaalit lausunnot. Hän on niin vanhan koulun jalkapalloilija, että Internetillä ei ole kaikkia hänen tavoitteitaan. Esimerkiksi Utrechtin ja Feyenoordin välisen vuoden 2003 Holland Cup -finaalin parhaita hetkiä (4: 1) ei löydy, pian sen jälkeen häviäjäpuoli halusi ostaa 23-vuotiaan Dirkin. Siksi aloitamme suoraan Rotterdam-klubin kanssa, josta Etelä-Hollannin kotoisin oleva kuuluisa tuli tunnetuksi vuorovaikutuksestaan ​​Bonaventure Kalun kanssa.

Kolmen vuoden ajan tällaisen viihteen jälkeen hyökkääjä päätti mennä Valioliigaan ja erityisesti Liverpooliin. Maajoukkueen silloinen päävalmentaja van Basten antoi valmennuksen. Marcon mukaan Kuyt ylitti kansallisten mestaruusasteiden tason. Siellä tunnistimme hänet.

Milanon tavoite Mestarien liigan finaalissa (23. toukokuuta 2007)
Englannin debyyttikausi kehittyi täydellisesti. Hän liittyi Benitez-joukkueeseen näyttelijöinä, teki 12 kertaa mestaruuskilpailuissa, ja Ateenassa Milano odotti selvittääkseen parhaimman joukkueen Euroopassa. Pallo voitti ilmassa Milanon puolustuksen kultissa – jyrkkyyden huipulla, mutta silti se oli Pippo Inzaghin ilta. Liverpoolilla ei ollut toistoa 2004/05-arvonnan paluuta, vaikka Dirk oli Istanbul-tyylinen.

Voittorangaistus Evertonille (20. lokakuuta 2007)
Toisella kaudella punaisella T-paidalla, eteenpäin suuntautuminen oli jo faneille kotoisin. Ja rangaistuspotkun jälkeen Merseyside-derbi tuli 92. minuutilla vierasjoukkueesta vielä lähempänä.
Rafa vapautti rookie Fernando Torres -yhtiön keskiviivan eteenpäin, kun taas Kuyt luotti enimmäkseen kylkeen. Asennonmuutos heijastui hollantilaisen suoritukseen – 4 maalia mestaruudessa. Herra Durasell osallistui myös yhteen Mestarien liigan historian parhaimmista rock and roll -otteluista. Menettää 2: 3, Liverpool teki kaksi kolmesta välttämättömästä maalista kahdessa minuutissa. Hader Dirka merkitsi paluuta, mutta musiikki ei soittanut kauan: Lampard teki pian pisteitä 4-4 ja sininen saavutti semifinaalin.