Tyhmä tarina Espanjan Cupista vetäytymisestä

Vaikka klubin hallintovirkamiehet kantavat sen tosiasian, että he jättävät huomioimatta joukkueesta hylätyn, eikä hänellä ollut oikeutta päästä kentälle, on järkyttävää, ettei kukaan päävalmentajan ympäröimästä ole huolissaan tästä asiasta. Sitten, faksin takia, kauppa David De Gealle hajosi, nyt se on. Todella outoja asioita tapahtuu Madridissa …

Huonot suhteet faneihin ja johtoon
Benitez on “hänen” poikaystävänsä “kermaisella”, koska hän on molemmat pelaamassa, että valmentajauransa alkoivat juuri Castillan ja “Royal Clubin” nuorisotiimien kanssa. Tämä on upea perusta, jolle luoda hyvät suhteet sekä faneille että johdolle.

Suorammat keskustelut klubista, pelaajista, kilpailijoista lehdistötilaisuuksissa voisivat auttaa häntä saavuttamaan tämän tavoitteen, samoin kuin Madridissa kaikki rakastuivat Carlo Ancelottiin näihin lyhyisiin kahteen vuoteen, jotka italialaiset viettivät Espanjassa. Sen sijaan Benitez jatkoi puhetta tilastoista, kieltäytyi itsepintaisesti kommunikoimasta joukkueen sisäisistä suhteista eikä tunnustanut virheitä.

Tämä lähestymistapa on rakentanut seinän hänen ja fanien välille, ja tilanteessa, jossa pelaajat, yleisö tai johto eivät tue sinua, on melkein mahdotonta pitää valmennustuolia.

Huono koostumuksen valinta
“El Classico” -tapahtumassa Rafa pelasi ilman puolustajia, mikä, kuten lopulta osoittautui, oli todellinen itsemurha. Samaan aikaan useat kentälle ilmestyneet pelaajat olivat huonossa kunnossa. Menetyksen jälkeen Villarrealille näytti jälleen siltä, ​​että Benitezin ei olisi pitänyt luottaa kaikkiin samoihin tähtiin, jos he eivät olisi valmiita johtamaan joukkuetta takanaan.

Kaikissa aikaisemmissa seuroissaan hän pelasi kahdessa tai ainakin yhdessä puolustavassa keskikenttäpelaajassa, joten miksi espanjalainen kieltäytyi tästä joissakin keskeisissä otteluissa viimeisen kuuden kuukauden aikana? On selvää, että lähdettäessä esimerkiksi Isco ja James, joiden kokonaismarkkina-arvo voi olla lähellä 150 miljoonaa, Florentino Peres ja pelaajat itse eivät pidä erityisen tästä, minkä jälkeen he puhuivat lehdistön edustajille. Mutta jos et jo tunne luottamusta, niin miksi et tilanteessa, jossa olet jo kuilun reunalla, älä sylke kaikkea ja paljasta ne, joita tarvitset? Loppujen lopuksi valmentajan on joka tapauksessa maksettava tuloksista.