Se ei ollut turha, että aloitin tekstin kissa Matroskin -lauseella

Se ei ollut turha, että aloitin tekstin kissa Matroskin -lauseella. ”Jotta myydään jotain turhaa, sinun on ensin ostettava jotain turhaa. Mutta meillä ei ole rahaa. ” Tämä koskee vain veturia. Jopa sensaatiomainen johtajuus ja uhkaava tilaisuus päästä kannattavaan Mestarien liigaan eivät ole muuttaneet klubin hallituksen näkemystä. Seuraavassa joulukuun kokouksessa päätettiin jättää vuoden 2018 talousarvio aiempien vuosien tasolle.

Jos analysoimme Lokomotivin menoja kolmelta edelliseltä siirtoikkunalta Ilja Gerkuksen alaisuudessa, voimme tehdä selvän huomautuksen – kahden viime vuoden aikana hyväksytty budjetti riitti vain seuran elintärkeän toiminnan ja sen kohdennetun markkinoinnin edistämiseen. Siirtopolitiikan aikana ei tehty suuria taloudellisia lisäyksiä. Siksi nyt ei kannata odottaa suuria ostoksia.

Mutta Ilja Gerkuksella klubin pääjohtajana on yksi nykypäivän Lokomotiville erittäin välttämätön laatu, joka ilmaistaan ​​seuraavalla ideologialla: vakavien hankintojen puuttuminen ei tarkoita vakavien yritysostojen puuttumista. Suurin osa Hercusin yritysostoista, jotka vetävät Lokomotivin tällä kaudella johtamaan, ovat vapaita edustajia ja vuokrattuja jalkapalloilijoita. Igor Denisov, Ari, Farfan, Anton Miranchuk ilmestyivät Lokoon erilaisissa olosuhteissa, mutta niistä ei maksettu penniäkään.

Igor Denisov tuli vapaana edustajana, Ari vuokrattiin, Anton Miranchuk palasi vuokrasopimuksesta. Herkus myös vuokrasi ensimmäisen kerran Salomon Querkvelialle. Älä unohda Manuel Fernandesia, jota pidettiin likvideinä aiemmassa johdossa.

Erillinen tarina syksyn sankarin Jefferson Farfanin kanssa. Perulainen vapaana agenttina sekä vuokrattu portugalilainen Eder toi klubille urheilujohtaja Eric Stoffelhaus. Saksalaisella asiantuntijalla, joka on aiemmin työskennellyt vastaavassa asemassa Schalke 04: ssä, on suora pääsy Euroopan siirtomarkkinoille.