Rushfordilla on jo 18 vuoden iässä vahva fysiikka

Mielestäni jälleen laajalle kertominen ei ole enää järkevää. ”Punaiset paholaiset” hävisivät, hävisivät kotona, ja sitten klubin rohkea aloittelija aloitti liiketoiminnan. Rushford otti tuplan ja rikkoi vuosikymmenien ajan pidetyn suuren George Best -rekisterin, jonka kumppanit saattoivat päätökseen oletettujen tanskalaisten tuhoamisen. Ennen aamun tulemista koko maailma tiesi Marcus Rushfordista.

vahvuuksia

Marcus Rushfordilla on runsaasti positiivisia ominaisuuksia hyökkääjälle. Yksi niistä on nopeus. Sekä etäisyydellä että ääliöllä 18-vuotias kaveri pystyy pakenemaan nyt monista keskialueilla olevista sukellusveneistä, ja parin vuoden kuluttua hän juoksee vielä nopeammin. Suuri plus on halu tehdä kaikki nopeudella, joka on lähellä maksiminopeutta. Lisäksi hän on varsin tekninen etenkin englantilaisille.

Rushfordilla on jo 18 vuoden iässä vahva fysiikka. Hän on tietysti ohut, ja pari kiloa lihasmassaa ei tule tarpeettomaksi. Mutta vahva luuranko on heti havaittavissa: sinewy, leveähartioinen, pitkä – juuri se on välttämätöntä keskustan eteenpäin.

Plusseja ovat kyky leikkiä ilmassa (Englannin muut keskusjoukkueet eivät kasva, jopa Owen teki paljon päällään), tehokkuus, hyvät esiintymistaitot, kosketuspeli ja sävellys. Mutta tärkein asia on vaistojen pisteytys ja taktinen koulutus. Wenger itse ottelun jälkeen mankunilaisten kanssa myönsi, että Rushford yllätti hänet osaavilla liikkeillä ja löytöillä. Kuinka monta pikajalkaista nuorta lentäi avausottelussa tuoreuden ja nopeuden vuoksi? Marcus leimasi paljon positiivisia ominaisuuksia – ja niitä, joita ei voitu viedä pois häneltä vuosia tai loukkaantumisen vuoksi.

heikkouksia

Rushford on oikeakätinen ja hänen vasen jalkansa on kaukana toimimasta niin hyvin. Ja hän ei yritä. Nyt he eivät olleet valmiita hänen peliinsa, mutta pian puolustajat alkavat kohdata häntä henkilökohtaisesti. Ja jatkuva halu ansaita pallo oikean jalan alla on vakava miinus – ylimääräinen kosketus, sekunttien menetys, aloite, tila. Yleensä Marcus on lisättävä tähän komponenttiin.