Olen varma, että hän pystyy pelaamaan Englannissa

Etkö tiedä kuinka muutto Englantiin päättyi monille pelaajillemme ?! He eivät yksinkertaisesti selviä siellä! Boyan Djordjic, Milos Velkowicz, Adem Läjic, Zoran Tosic, Lazar Markovic, Danilo Pantic … Jatka tätä luetteloa? Kukaan heistä ei saanut mahdollisuutta todistaa itsensä. Branislav Ivanovitš ja Nemanja Vidic? Tämä on erilainen tarina: he tulivat Chelseaan ja Manchester Unitediin jo kokenut jalkapalloilijat. Tunnetko lapsesi hyvin? Tiedän hyvin. Olen varma, että hän pystyy pelaamaan Englannissa, mutta tämä mestaruus ei ole hänelle “, sanoi Gruyich Sr. …

Sosiaaliset verkostot sovittivat ystävällisesti Goran Gruyichin lausunnon kanssa, ja käsityöläiset taputtivat heti hauskoja kuvia aiheesta. Muuten, Punaisen Tähden kouluttaja Miodrag Bozovic vahvisti, että Jürgen Klopp otti yhteyttä Marcoon ja lisäsi, että ”molemmat puhuvat sujuvasti englantia”. Myöskään Gruyich ei piilota myötätuntoasa saksalaisen asiantuntijan suhteen. Hän kaataa kollaaseja hänen kanssaan Instagramiinsa. Julkaisuja vähän alle vuoden.

Heti Goranin iloisen haastattelun jälkeen hänen poikansa lähetti kuvan, jossa hänellä on lippu kädessään Podgoricaan. Monet päättivät, että kaveri onnistui edelleen puristamaan passinsa isiltään, mutta hän ei pystynyt tekemään tätä: voit ylittää Montenegron rajan henkilökortilla. Kansainvälinen todistus on voimassa myös Albaniassa, Bosnia ja Hertsegovinassa, Kosovossa ja Makedoniassa. Mutta Yhdistyneen kuningaskunnan varkon kanssa – vain passi. Uuden asiakirjan hankkiminen ei luonnollisestikaan ole mikään ongelma, mutta tosiasia pysyy tosissaan: on todennäköistä, että Marcon isällä on todella passi. Ainoa mahdollisuus tämän saagan jatkamiseen ovat Goran Gruyichin tuttavat paikallisessa passitoimistossa, jotka ovat hänelle velkaa arkunsa.