Nyt Tourea pidetään yhtenä parhaimmista pelaajista kaupungin historiassa

Esimerkiksi The Telegraph ilmaisi pettymyksensä siitä, että pelaaja sivuutti Manchester Unitedin ja Chelsean kohteliaisuuden, ja oli jopa “järkyttynyt” kaupan summasta. Jalkapalloilija on kallis, mutta hän oikeutti oston. Tästä hetkestä lähtien kukaan ei syyttänyt Guardiolaa perusteettomista menoista.

Jamie Vardy (Fleetwood Town Leicester Cityssä 2012 – 1,7 miljoonaa puntaa)
Pieni summa näyttää siltä, ​​mutta silti 1,7 miljoonaa puntaa – tämä on ennätys pelaajalta ala-liigassa. Muuten, hänen oli sitten maksettava hänelle ylimääräiset 700 tuhatta puntaa, mutta se kaikki oli sen arvoista.
Oli turvallista maksaa yli miljoona 25-vuotiaasta jalkapalloilijasta, jolla ei käytännössä ollut kokemusta, mutta ketut olivat oikeassa.
Myöskään Fleetwood ei ollut hölmö: jokaisesta maajoukkueen Vardin ottelusta hän sai 20-33% siirrosummasta.

Yaya Toure (Barcelona Manchester Cityssä, 2010 – 24 miljoonaa puntaa)
“Norsunluurannikko on keskinkertainen pelaaja, joka saa jopa 200 tuhatta puntaa viikossa! Saako hän maalin? Nro Luoko hetkiä? Nro Normaali keskikenttäpelaaja? Kyllä, mutta De Jong, Vieira ja Barry ovat tarpeeksi “- kirjoitti kuuluisa Paul Merson, joka antoi siirto” kaupunkien “luokituksen 2 viidestä.

Kevin De Bruyne (Wolfsburg Manchester Cityssä, 2015 – 55 miljoonaa puntaa)
Ja taas, Merson, tällä kertaa keskustelussa Jeff Stellingin ja Phil Thompsonin kanssa:
Phil: “De Bruyne … jumala, Jeff. Maailma menee hulluksi. Rahoista ostaa se on hullu. Hän on hyvä pelaaja, mutta hieno? “Wolfsburg” – hyvä joukkue, mutta pirun … ”

Jeff: “Merce, eikö Mourinho päästää häntä menemään?”
Merson: ”En usko niin. On epätodennäköistä, että hän olisi saavuttanut mitään Chelsealla. En usko, että se maksaa 50 miljoonaa. Kaikki tämä jalkapalloilijalle, joka on jo epäonnistunut suuressa englantilaisessa klubissa. ”
Gianluigi Buffon (Parma Juventuksessa 2001 – 32,6 miljoonaa puntaa)
Kymmenen miljoonaa, kolmekymmentä miljoonaa … Se ei ole mitään verrattuna tosiseikkaan, että Parma laski Juven – 100 miljardia! Totta, tässä syyssä ei pidä olla kiihkeitä italialaisia, vaan Italian liiran kurssi.