Meidän aikanamme ei todennäköisesti ole sellaisia ​​pelaajia eikä voi olla.

Tuomarille on vaikeaa … Ja heidän palkansa ovat suhteellisen alhaiset. Esimerkiksi kuuluisa englantilainen tuomari Howard Webb ansaitsee noin 120 tuhatta puntaa vuodessa. Ei tietenkään paha. Voit mennä oopperaan ja lomalle Sotšissa viikon ajaksi. Mutta vain, katso, Wayne Rooney, jonka hän määräajoin tuomitsee, saa saman rahat kolmessa päivässä. Utelias ero, eikö niin?

Haluan silti uskoa, että jalkapallotuomarit eivät ole ansaitsemista varten. Että tämä mies, joka juoksee lyhyissä mustissa vaatteissa ja pilli rinnassa, on hävittämätön, tarkka, älykäs ja tietää mitä tehdä …

Kerran Khoja Nasreddin nimitettiin tuomariksi. Seuraavana päivänä kaksi herraa tuli hänen luokseen ja alkoi valittaa toisistaan. Aluksi Nasruddin kuunteli yhtä ja vastasi kysymykseen ”No, sano minulle, enkö ole oikeassa?” Hän vastasi: “Tietenkin, olet oikeassa, ihminen!” Sitten hän kuunteli toista ja sanoi yhtä hyvin hänelle: “Olet oikeassa, veli!” No, kun häneltä kysyttiin: “Jos molemmat ovat oikeassa, niin kuka on syyllinen?” – Khoja Nasreddin vastasi: “Kretiini, joka nimitti minut tuomariksi, on syyllinen.”

Youngstars. Marcus Rushford – Old Traffordin uusi sankari
Andrey Kleschenok – noin Marcus Rushford, lahjakas hyökkääjä Manchester Unitedistä.

Viikko sitten Manchester Unitedin innokkaiimpien ja huolellisimpien faneiden ja vähintään yhtä kapea nuorten jalkapallo-alan asiantuntijoiden kapea ympyrä tiesivät Marcus Rushfordin olemassaolosta. Kaveri kävi tavallisessa Manchesterin koulussa, harjoitteli harjoittelua ja pelasi Manchesterin joukkueessa U-19. Hän pelasi muutenkin hyvin – jos he kysyisivät Nicky Buttia, hän kertoisi paljon tästä kaverista. Mutta Nicky ei kysynyt.

Joten se oli viikko sitten. Mutta Wayne Rooneyn vamma vähensi huomattavasti jo vähäistä mancunialaisten valintaa hyökkäyslinjassa, ja siksi Rushford kutsuttiin pääjoukkueeseen ja sisällytettiin hakemukseen Euroopan Cupin otteluun Tanskan Midtjyllandin kanssa. Ja jo lämmittelyn aikana Martial loukkaantui, kaksikymmentäkaudella hän oli yksi seuran johtajista. Ja Rushford oli alussa.