Keskustelemme Udinese ja Anderlechtin edustajien kanssa

Mielenkiintoisin asia alkoi Serbian maajoukkueen odottamattoman voiton jälkeen nuorten maailmanmestaruuskisoissa – ne voimat, jotka yhdistetään 19-vuotiaan keskikenttäpelaajan kilpailuun. Puhelin klubitoimistossa ei pysähtynyt minuutiksi – Juventus, PSG, Manchester United, Chelsea … Vaikka kaksi englantilaista seuroa yrittivät keskeyttää toistensa vedot, kolmas liittyi heihin – Liverpool ei ehdottomasti ole ketään täällä odotetaan näkevän. Ja tuskin kukaan olisi voinut kuvitella, että se oli hän, joka nousisi voittajaksi tästä lihamallista.

Monien numeropuhelujen jälkeen Terzic pehmeni hieman ja ilmoitti silti summan, jonka Gruyich voi ostaa – 10 miljoonaa euroa. Tässä kuitenkin hän kumartui hieman: kukaan ei ehdottanut ilmoitettua numeroa. Ison-Britannian iltapäivälehdet alkoivat 17. joulukuuta kirjoittaa massiivisesti tulevista kaupoista – he jopa kutsuivat Liverpoolin ehdottamaa määrää – 5,1 miljoonaa puntaa (lähes 7 miljoonaa euroa), ja viikkoa myöhemmin etualalle tuli uusi hahmo – Marco isä Goran Gruyich.

″ … ”En anna heidän tuhota poikani. Klubin johdolla ei ollut penniäkään, ja ainoa tapa, jolla he näkevät, on myydä Marco. He soittavat pojalleen kymmenen kertaa päivässä ja vakuuttavat allekirjoittamaan sopimuksen. Lisäksi häntä painetaan jatkuvasti pukuhuoneessa: pelaajat ovat vakuuttuneita siitä, että heidän velkojensa maksaminen riippuu yksinomaan Marcon myynnistä …. ”

″ … Keskustelemme Udinese ja Anderlechtin edustajien kanssa, sitten Liverpool ilmestyi. Minulla on Marcon passi ja ilmoitan, että poikani ei mene minnekään. Hän voitti maailmancupin ja tuli pian Punaisen Tähden mestariksi. On loogista, että vuosien kuluessa sen hinta on yhä korkeampi. Mutta jotkut ihmiset kiirettävät tehdä tämän siirron. Vaikka tiedän, että esimerkiksi valmentaja Miodrag Bozovic kunnioittaa häntä. Jätä poikaystäväni rauhaan!