Ja niin kauan kuin Dynamossa ja Dniproissa

Molempien kohtalo oli erilainen, Anatoli voitti kaiken, mitä hän pystyi Pietarissa, ja meni Baijeriin, Dmitry ei pelannut Guardiolan kanssa ja palasi 15 miljoonaan kesällä 2010, mutta tuli selväksi: hyvästä rahasta Donetskissa on valmis osallistumaan heidän johtajiensa kanssa. Kun joku on vaikeampi, jonkun kanssa helpompaa, mutta varalla ei ole ketään siellä.

Ja niin kauan kuin Dynamossa ja Dniproissa he odottivat vuosia, kun paikalliset epäjumalat Yarmolenko ja Linnet lopulta jättivät mestaruuden, Donetskissa vauhtipyörä “osti – unrolled – myyty” oli täydessä vauhdissa. Osoittautui niin hyvin, että ajan myötä klubi alkoi viettää enemmän: sama Fred, joka maksetaan Man Citylle 50 miljoonalle, ostettiin 15 miljoonalle, ja mainittu Bernardin siirto 25 miljoonalle oli tuskin perusteltua, koska Kesällä Brasilian sopimus päättyy.

FIFA: n edustaja Sandor Varga näkee Shakhtarin menestyksen syyn siinä, että myytyjen pelaajien korvaaminen on valmiina klubiin etukäteen. Sama Fred oli taustalla Teixeirassa, joka puolestaan ​​paljastui Mkhitaryanin, joka zafeerivshey oli lähtenyt Jadsonin lähdön jälkeen. ”Jos tarve tulee, he ottavat pelaajan myös, ainakin tulevaisuudessa, kuin se, joka on saatavilla”, Yaremchenko uskoo.

Shakhtar pelaa kuin huippuklubi. Kaikki kiitospalvelun ansiosta. Kuva: Shakhtar, Isport

Vaihtoehtoja ei ole niin vaikea löytää, sama Cherednik sanoi, että hänen luettelossaan on yli 1200 ihmistä. Ehkä Fredin lähdön jälkeen Shakhtar keskeyttää monen miljoonan dollarin myynnin: joukkueen johtajat Tyson ja Marlos ovat 29, sama Bernard voi lähteä vapaaksi tänä kesänä, Argentiinan Ferreira on jo kokeillut Newcastlessa eikä ollut vaikuttunut. Yleensä toivoa tältä osin, paitsi että vasen puolustaja Ismaili, ja että jo 27.

Mutta klubissa he uskovat heidän kurssiinsa ja talvella he ostivat Srna-joukkueen 19-vuotisen pitkäkestoisen Dodon johtajan, jonka tilalle he antoivat Curitiballe 2 miljoonaa.