Henderson odotti kuusi vuotta ennen kuin hänet todella kunnioitettiin

Buffonista on tullut paitsi maailman kallein maalivahti, myös yksi parhaimmista 17 vuoden ajan.
Trevor Francis (Birmingham Nottinghamin metsässä, 1979 – miljoona puntaa)
Voitteko kuvitella hypeen, joka nousi tuon korkean profiilin siirron ympärille sellaisesta ja sellaisesta rahasta vuonna 1979! Mutta Brian Clough oli varma, että hän oli oikeassa.
Oliko Francis rahan arvoinen? No … ei. Mutta silti hän voitti Nottinghamin ensimmäisen Euroopan Cupinsa, ja teki ainoan maalin Champions Cup-finaalissa

Christian Vieri (Lazio Interissä, 1999 – 32 miljoonaa puntaa)
On yksinkertaisesti hämmästyttävää, kuinka Inter antoi vuonna 1999 ennätyksellisen määrän hyökkääjälle, joka onnistui pelaamaan kuudessa klubeissa kuuden vuoden aikana.
Ja vaikka hän voitti vain yhden pokaalin kuudessa vuodessa (Italian Cup), fanit eivät loukannut häntä. Miksi? 103 maalia 144 ottelussa.

Jordan Henderson (Sunderland Liverpoolissa 2011 – £ 20m)
Kaksi asiaa on helppo unohtaa. Ensinnäkin: 20 miljoonaa Englannin puntaa vuonna 2011 näytti olevan iso juttu. Toinen: Henderson odotti kuusi vuotta ennen kuin hänet todella kunnioitettiin. Kun hänet asetettiin FIFA 16: n kanteen Messin kanssa, Internet oli vihansa vieressä.
Ja tänään hän on sen klubin kapteeni, joka voitti Mestarien liigan. Hän, ei Messi. Hän, ei Phil Jones, muutti Manchester Unitediin samalla viikolla saman verran samassa iässä. Hanki se, pelaajat!