Hän onnistui tekemään 12 maalia yhdessä ottelussa

Rushford on monipuolinen keskusta eteenpäin, joka pystyy pelaamaan sekä alapuolella että yläpuolella, nopeudella ja kosketuksella. Toisin kuin useimmat suurnopeusyhdistelmät, Marcus ei pidä toimimisesta syrjäytymispisteen puolella ja haluaa avata rangaistusalueella, pisteyttää aktiivisen pelin tai pätevän aseman valinnan takia. Rushfordin pelitapa muistuttaa hyvin viime vuosikymmenen vanhaa trafford-sankaria – Ruud van Nistelrooy. Upea hollantilainen teki uransa aikana satoja maalia ja teki vain muutaman kerran rangaistusalueen ulkopuolelta. Kummallista kyllä, pelin videoissa Van Nistelrooy oppi liikkumaan ja avaamaan Marcus Rushfordin. Mutta toisin kuin Ruud, Rushfordia voidaan käyttää kyljissä – toinen asia on, että se on melkein sama kuin Rooney keskikentän keskustassa.

saavutukset
Hieman yli vuosi sitten Rushford pelasi edelleen U-16-juniorijoukkueessa, ja Englannissa keskusteltiin hänen vertaistuotteestaan ​​Solankesta Chelsean akatemiasta. Sitten Marcus siirrettiin U-19-joukkueeseen. Viime kaudella hän teki 13 maalia hänen 25 ottelussaan, ja ensimmäisessä kansainvälisessä ottelussa (Nuorten Mestarien liigan) pisteet kaksinkertaisen. Kaiken kaikkiaan hän teki 16 maalia 30 ottelussa osana nuorten joukkuetta.

Upea debyytti Europa League -sarjassa skeptikot viittasivat vastustajan heikkouteen. Mutta Rushford vastasi heille vain muutamassa päivässä. Kaksi apua perustavanlaatuisessa vastakkainasettelussa Arsenalin kanssa mestaruudesta taistelevat ovat erittäin hienoja, etenkin 18-vuotiaana. Plus apua. Seurauksena voitto 3: 2 – yksinomaan Rushfordin ansio.

Hänen lastensa mentorit muistavat, että hän erottui ikäisensä keskuudessa ikään kuin Messi. Hän onnistui tekemään 12 maalia yhdessä ottelussa. Samalla akatemian valmentajat huomauttavat, että hän on erittäin kohtuullinen eikä ole vaatimaton. Nuorisojoukkueen valmentaja Paul McGuinness sanoo, että Rushford on tulevaisuuden maailmanjalkapallon supertähti. Kaverin lahjakkuus yhdistetään vastuulliseen asenteeseen työhön ja jatkuvaan työskentelyyn itsensä suhteen, ja nyt olemme todennäköisesti todistamassa uuden punaisten paholaisten legendan kukinnan.