Haluan todella olla hyvät suhteet kaikkiin

– Olet vaatimaton, mutta silti erittäin suosittu Madridissa. Odotatko faneille tiettyä hemmottelua?
– Ei, tämä ei ole kysymys. Tämä on uusi rooli ja uusi uravaihe. Tulosta varten tarvitaan valmentaja. Tapaukseni ei ole poikkeus. Huolimatta siitä, että olen aiemmin toiminut pelaajana.

– Tähtien kanssa työskenteleminen ensimmäisessä joukkueessa on erilaista kuin työskentely Castillassa …
– Tietysti. Lähestymistapa on erilainen – täällä kaikki pelaajat ovat kokenut. Mutta periaatteet pysyvät samoina: työ ja intensiteetti.

– Kuinka aiot rakentaa suhteita joukkueeseen?
“Meidän on aina oltava yhdessä.” Haluan todella olla hyvät suhteet kaikkiin. Olen vastuussa tuloksesta, mutta haluan ystävällisen ilmapiirin pukuhuoneessa.

– Entä James ja Isco?
– Sanon sinulle yhden: koko joukkue on minulle tärkeä, ehdottomasti jokainen pelaaja. James ja Isco ovat tärkeä rooli joukkueessa – tämä on valtava voima. Katsotaanpa mitä siitä tulee.

– Modric ja Kovacic?
– Molemmat pelaajat, kuten totesin, ovat meille tärkeitä. Nyt on vasta ensimmäinen päiväni. Odotetaan vähän ja tehdään sitten johtopäätökset.

– Puhuitko Balelle?
– Kyllä, hän oli pettynyt Benitezin poistumiseen, koska hän oli avainhenkilö. Olen kuitenkin ilmaissut tukensa hänelle ja sanonut, että hän on perustavanlaatuinen pelaaja joukkueellemme.

– Jatkaatko pelaamista ilmavoimien kanssa?
– Kyllä, kaikki on täällä ilmeistä. Ideani on pelata käyttämällä kaikkia kolmea.

“Sinua verrataan Guardiolaan …”
“En halua olla verrattu mihinkään.” Guardiola on Guardiola. Hän on hieno valmentaja. Teen parhaani saavuttaaksesi hyvän tuloksen. Mutta en halua tulla verratuksi: En pitänyt tästä sekä pelaajana että valmentajana.

– Onko voitto mestaruudessa ja Mestarien liigan todellinen?
– Kun pelaat Madridin T-paitaa, ymmärrät, että kaikki odottavat sinun voittavan Mestarien liigan. Tämä turnaus on aina klubin ensisijainen tavoite, ja se tulee aina olemaan. Mitä esimerkkeihin kuuluu, olemme hyvin pöydällä, mutta edessä on tärkeitä kuusi kuukautta.

– Fanit toivovat, että nyt joukkue pelaa kuin ikään kuin pelaisit siinä …
– He ymmärtävät paljon jalkapallosta ja ovat aina olleet Realin vuori. Haluan heidän olevan ylpeä meistä. Meillä on mahdollisuus voittaa kaksi pokaalia, ja meidän on tehtävä se.