Ghanan eteenpäin suuntautuvan Red Starin Richmond Boachin

Näiden joukkueiden välinen ottelu Belgradissa päättyi arvokkaasti, joten kaikki päätetään Moskovassa. Muistutus: LE: n ”Crvena Zvezda” ryhmävaiheessa hän ei menettänyt yhtäkään vieraskokousta, mukaan lukien lähtö ”Arsenal”: lle ”Emirates” (0: 0). Kolme ottelua ulkomaisilla aloilla, Serbian klubi ei koskaan unohtanut. Kuivuus ja käytännöllisyys.

Kolme ryhmää H ja nollat ​​CSKA: lla ensimmäisessä ottelussa viittaavat siihen, että Venäjän pääkaupungissa kaikki voi olla vaikeaa, tylsää ja pitkä. Lisäpuoliaikoja ja jopa rangaistuspotkua ei suljeta pois.

Plus meille: Ghanan eteenpäin suuntautuvan Red Starin Richmond Boachin, joka sai 22 maalia klubille tällä kaudella, ei merkitä Moskovassa harjoituskampanjan loukkaantumisen vuoksi. Alexander Golovin, joka on koskettanut keltaisia ​​kortteja, on levossa “armeijan miehillä” – ja tämä on jo vakava miinus.

Mitä ei pidetty pelistä CSKA Belgradissa: katot, katot ja katot kaikilta puolilta. Kuten urheilukalastus laudassa. Kun Wernblum oli yksi puolustajista, kun taas pieni Musa ja Vitino katsovat kenttiä ja jäivät ilman palloa. Kyllä, venäläinen joukkue iski 18 puhaltaa, mutta tilastojen mukaan se oli vain yksi pisteytysmahdollisuus.

Viktor Goncharenkon on muutettava jotain, muuten haukottava yleisö syrjäyttää leuan.

Lokomotiv – Nizza

Stade de Nisissä oli loistava ottelu: 5 maalia, Loko-comeback 0-2 jälkeen, maagisen Manu Fernandesin hattu temppu ja pisteytysvirheet Romanian tuomari Istvan Kovacilta. 33 iskua kahdelle joukkueelle – ja 28 sääntöjen rikkomista.

On epätodennäköistä, että tällainen tapahtuu Moskovassa. Odotettu tontti: Nopea “Nizza” toimii tarvittavien tavoitteiden saavuttamiseksi, ja Cherkizovon isännät pelaavat varovasti ja painottavat vastahyökkäyksiä, joista yksi tulee varmasti tavoitteeksi. Ja tämä on ohi. Tämä jalkapallo tietää ja rakastaa Yuri Seminin tiimin.

CSKA: lla on ongelmia, Spartak ei mene valokuvaan: Spartak, Eurosport, RFPL

Ranskassa venäläinen valmentaja teki merkittävän johtopäätöksen myös tauon aikana: vaikka Vitaly Denisov ajoi päänsä, hän menetti nopeutensa ja terävyytensä reipaan ja tekniseen Allan Saint-Maximiniin, joten toinen puoli menetti vasemman reunan Matsei Rybukseen. Mielestäni Moskovassa Pole vapautetaan ensimmäisistä minuuteista.