Elokuussa Daniele pereklinilo kuten vain hänen kanssaan tapahtuu

Sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu eikä sitä ole virallisesti vahvistettu. Mutta ehdotus on tehty, numerot on ilmaistu ja otettu huomioon, ja osapuolten luonne ja suhteet osoittavat: allekirjoittaminen on ajan kysymys.

Loppujen lopuksi kyse ei ole lainkaan allekirjoituksesta. Asia on, mihin se johtaa.

Helppo tapa. Miksi De Rossi on romanien ongelma Kuva: Corriere dello Sport

Lokakuussa näytti siltä, ​​että De Rossi pelasi viimeisen kauden Roomassa. Roomalaisten johto oli hiljaa, mutta huhut – jatkuvat, yksiselitteiset – eivät poistuneet pääkaupungin sanomalehdistä. He esiintyivät keväällä, viimeisen kauden lopussa – yksi kapteeni Futuron uran huonoimmista.

Elokuussa Daniele pereklinilo kuten vain hänen kanssaan tapahtuu, ja “Roma” lensi Mestarien liigan ulkopuolelle. Sitten jopa ne, jotka unohtivat palkastaan, muistivat. Tilannetta on yksinkertaistettu rajaan saakka. Keski-ikäisestä, vuokraamisesta ja kalliista De Rossiista tuli tarpeeton. Spalletti erotti hänet väliaikaisesti kapteenista.

Sokeat silmät palasivat hänelle lokakuussa; sitten De Rossi palasi. Kapteeni antoi kolme erinomaista, nostalgisesti luotettavaa kuukautta. Trigoryssa he ajattelivat. Roma voitti kymmenen ottelua, ja Danielen panos oli ilmeinen. Hänestä tuli jälleen tarpeellinen.

Jälleen kerran älykkyys ja paikallinen hohto tulivat tarpeellisiksi, joiden ansiosta Danieleä pidettiin pitkään kaikkialla läsnä olevana. Jälleen kerran he tarvitsivat lähettäjän erinomaiset taidot, kyvyn toimittaa pallo pohjan, yläosan etulinjalle ja tarvittaessa faksata.

Ja taas ”Roma” valitsi helpon tavan. Kaikille: kouluttajat, partiolaiset, johtajuus. Sinun ei tarvitse pelata peliä Paredesille, etsiä ja pelata toista opornikkia … Onko paha: tekemättä mitään, saa 30 miljoonaa budjettiin? Kaikki mitä tarvitaan, on laittaa De Rossi.

Ja älä välitä siitä, että Paredesilla alussa “Roma” sai 43 pistettä 45: stä …

De Rossin ura on kuin kardiogrammi: kahdella hyvällä vuodenajalla oli yksi keskiarvo, sitten yksi hyvä yhdellä huonolla ja nyt yksi keskiarvo yhdellä epäonnistuneella.

Spallettin iankaikkinen avustaja Daniele Baldini kertoi kerran, että taantumien viat ovat perheongelmia. Osittain hänellä on oikeus. Emotionaalinen ja addiktoitunut, De Rossin pitäisi olla kentällä ajatuksillaan ja sydämellään – muuten se tulee olemaan täysin erilainen peli.