Chelsea ei selvinnyt itsestään eikä Arsenalin kanssa

Ja tämä joukkue on säilytettävä. Säilytä yhtenäisyys ja mekanismit, jotka ovat jo tehneet Lokosta johtajan. Talvileireillä loukkaantuneet Guillerme, Chorluka ja Ari palaavat yleisryhmään. Nämä kolme ovat välttämättömiä yritysostoja, jotka antavat Lokomotiville lisäenergian lisäyksen kauden jäljellä olevaan kolmannekseen. Loppujen lopuksi päämaalivahti, puolustuksen johtaja ja kaivattu eteenpäin palaava peli, joka teki 60% joukkueen tavoitteista keväällä. Tällä voitolla Lokomotiv pystyy paljolti.

Nyt molemmilla seuroilla on ylimääräinen ottelu kauden aikana.
Kun Valioliigan johtaja on 14 pistettä edellä lähintä tavoittelijaa, kilpailijat alkavat yhtäkkiä arvostaa kuppeja. Kuuden parhaan joukon klubi tulee yhtäkkiä kaksinkertaistusturnaukseen optimaalisessa kokoonpanossa ja pelaa tarkemmin kuin mestaruus.

Sekä Arsenal että Chelsea pelasivat Stamford Bridgessä English League Cupin puolikierrosfinaalissa, koska molemmat kausi ilman pokaalia on epäonnistuminen. Seurat eivät antaneet tulista painostusta, kuten kauden ensimmäisessä ottelussa (0: 0), eivätkä riskinneet vapaa-alueilla, kuten toisessa (2: 2), sen sijaan molemmat vastustajat olivat erityisen varovaisia ​​ja pitivät erittäin tylsää ottelua. Jotkut hyökkäsivät yhdistämättä keskustaan ​​hyökkäävään kolmanteen, kun taas toiset laskivat puolustuslinjaa ja heikensivät painetta. Joten yksikään klubi ei jättänyt paljon tilaa ja muutti vähän.

Arsenal teki kaksi suurta pelin päivitystä viimeiseen derbiin verrattuna: se kontrolloi palloa vähemmän ja laski puolustuksen normaalin alapuolelle. Molemmat muutokset pelasivat Chelseaa vastaan, joten sininen ei voinut pelata vastustajaa: hyökkäys paineen murtumisen jälkeen ja heittää taakse. Syy on yksinkertainen: heillä ei yksinkertaisesti ollut tilaa tähän.