22-vuotias Senegalin puolustaja Racine Qoli

Jotain ainutlaatuista on tapahduttava niin, että Lokomotiv, jolla on tällaiset tavoitteet, ei hajoa Europa-liigan 1/8 finaaliin. Toivottavasti ei ole epämiellyttäviä yllätyksiä. Ja pääoman jäätyminen ja korkea kosteus viihdyttävät lomailijoita.

Älä unohda: 22-vuotias Senegalin puolustaja Racine Qoli, joka pyysi Ariä ja sai punaisen hylkäämisen, ei auta “Nizzan” paluumatkalla.

Zenit – Celtic

1: 0: n jälkeen Celtic Parkissa pääkysymys venäläisen joukkueen hyökkäykselle on: miksi olet luonut vain yhden pisteytysmahdollisuuden pelin kohdalla? Kuitenkin niiden areenalla, sininen-valkoinen-sininen lupasi parantaa – Kokorin etsiessään tavoitetta. Historiallisesti Zenit ei menettänyt yhtään kotiottelua Europa-liigan pääjulistuksessa: 17 kokouksessa kokoontui 16 voittoa.

Roberto Mancinin joukkue jatkoi tätä hyvää perintöä ryhmässä L: Pietarissa hän rangaistiin Real Sociedadia (3: 1), Rosenborgia (3: 1) ja Vardaria (2: 1). On huolestuttavaa, että jokaisessa ottelussa Zenit varmasti jäi väliin. Tavoite “Celtic” tien päällä voi olla katastrofi Venäjän klubille.

Emanuel Mamman totesi, että Zenit oli Glasgowissa tehnyt paljon virheitä ohjelmissa, se oli erittäin kiireellinen ja häiritsi ulkoilmastadionin ilmapiiriä. Katsotaanpa, millaista jalkapalloa “keltit” tuo suurelle areenalle “Pietari”, jossa uusi nurmikko on juurtunut.

Uskon, että Zenit on velvollinen voittamaan ja jatkamaan Euroopan turnauksessa. Jos Roberto Mancini ei ajattele mitään, Italian jalkapalloliitto on erittäin tyytyväinen tällaiseen maajoukkueen valmentajaan.

Otkritie-areenalla espanjalainen klubi muutti neljä vaarallista hetkiä kolmeen päämäärään, ja Spartakin puolustus ei onnistunut hämärästi.

Jotkut todistajat puhuivat pahasta onnesta. Heitä tämä abstrakti ja aineeton käsite räikeimpään uurnaan. Todellisuudessa kaikki on yksinkertaisempaa: Ilya Kutepov puolustaa itseään kauheasti (ei vain pidä vastustajaa silmissä, hänen edessäsi riittävästi tilaa päätöksentekoon ja tasoittaa omaa ohjattavuuttaan) ja Artem Rebrov, jos hänen täytyy mennä ulos portista, sitten vain penkit, joissa Alexander Selikhov keräsi ylimääräisen kilon, sulatti borssia kermaviilulla ja paistetuilla juustokakkuilla.