22-vuotias marokkolainen keskikenttäpelaaja pelaa

Saksan Bundesliiga on palannut karanteenin jälkeen tänä viikonloppuna. Tuulettimet ympäri maailmaa seuraavat luonnollisesti Saksan mestaruutta. Bundesliigassa, minun on myönnettävä, on jotain katsottavaa – sekä supertähtiä että lahjakkaita nuoria, kuten Jadon Sancho, Erling Holland tai Dani Olmo.

Tässä kokoelmassa poimimme 5 nuorta kierteetöntä kykyä, jotka voivat ampua tänä keväänä.

5. Amin Arith

Uusi Schalke 04 -valmentaja David Wagner onnistui nostamaan Amin Aritan kokonaan uudelle tasolle. Tällä kaudella hän teki kuusi maalia ja neljä avusta. Nyt hän on yksi parhaimmista liigassa.

22-vuotias marokkolainen keskikenttäpelaaja pelaa mieluummin keskustassa tai vasemmalla. Hän pelasti usein tiiminsä, missä he juuri odottavat jatkuvaa luovuutta. Hänellä on loistava ensimmäinen kosketus ja hän on erittäin tekninen ja hyödyllinen vastahyökkäyksissä.

Aritan asemavapaus antaa hänelle mahdollisuuden käynnistää hyökkäyksiä oman puolisonsa syvyydestä. Nyt Schalke 04 aikoo olla Europa-liigan jäsen, ja Arith voi auttaa häntä tässä. Muut seurat seuraavat jo häntä – esimerkiksi Manchester City, joka näkee hänet korvaavan Leroy Sana’an, jolla on jo yksi jalka Baijerissa.

4. Verhoiltu Evan N’Dick kanssa

Viisi nuorta Bundesliiga-kykyä varoa, kun kausi palaa

20-vuotias Obit Evan N’Dyck on toinen lahjakkuus Ranskasta. Tällä kaudella hän muuttui tunnetusta nuoruudesta tulevaisuuden tähdeksi – ja loppujen lopuksi monet arvostelivat hänen ostoaan 5,5 miljoonalla eurolla!

Kuten kävi ilmi, Eintracht tiesi tekevänsä. Evan N’Dikasta tuli täällä puolustusjohtaja, ja hänen ansiostaan ​​”kotkat” on vahva keskipoikalainen. Täällä ranskalainen voitti 68 prosenttia taistelulajeista ilmassa – tämä luku on jopa korkeampi kuin Van Dyck! Hän on taistelun mestari, ja sen ohittaminen on todellinen saavutus. Keskimäärin hän antaa 2,7 avusta ja keskeyttää ottelua kohden.