Vanha mies järkytti. Ja NHL katselee kuuluisan klubin heräämistä

“Lou on yhteydessä voitoksiin. Se on joku, joka on työskennellyt joka päivä, jotta se olisi vieläkin parempi ja liikkuu jonnekin. Yhdessä toistensa seurassa olevat ihmiset ja pelaajat saavat joku, jonka kanssa he voivat puhua kenelle kysyä, koska he ovat kokeneet nämä tilanteet sata kertaa. Hän on kokenut kaveri, joka aina haluaa työskennellä lisäksi on kiihkeys ja silti rakastaa jääkiekkoa. ”

Sanat lausui toinen legenda – valmentaja Mike Babcock, joka osti myös Toronto. Näyttää siltä, ​​että kuuluisa ja rikkain seura maailmassa ajattelee tapa korjata vakavasti.

Toronto haparoiden vuotta, joista viimeiset kymmenen vuodenaikaa, joutui pudotuspeleissä vain kerran. Hänen syvenee aikaisemmin kaudella joukkueen sekavaksi kouristuksiin ja oli toiseksi huonoin itäisen konferenssin.

Tämä on muuttunut uusien ihmisten johtamisen.Uudistuksia aloitti presidentti Brendan Shanahan, joka toi Lamorielin. Hyvin tuttu hänen kanssaan, koska hän oli vain johto veteraani, joka vuonna 1987 laatinut osaksi New Jersey. Shanahan on ajanut saapuessaan Babcock, joka vuodesta 2005 toiminut Detroitin ja pidetään paras valmentaja maailmassa.

Tämä kolmion yhteydessä saattaisi toimia, vaikka skeptikot väittävät Lamoriello on kaukana takanapäin hänen prime . Asiantuntijat eivät kuitenkaan suostu liikaa tähän.Toronto se lisäksi katsoo, jotta tulevaisuudessa: hänen puolellaan pitäisi kasvaa Kyle Dubas, joka toimii kuin johdon assistentti.

“Lou antaa hänelle mahdollisuuden parantaa on, hän välittää neuvoja ja kokemuksia”, sanoo Babcock .

Lamoriello on tiukka pomo, ja tämä olisi totta Toronto – varsinkin kun viime kaudella, jonka aikana vallitsi matkustamossa anarkia ja iso erimielisyyksiä. Heidän täytyy tietää Patrik Elias, jonka lähtö pomo New Jerseyn yllätys.

“Se on niin outoa, että Lou on johtaja toisen joukkueen. Se oli hänen aina niin helppoa, mutta vuosien mittaan olimme oikein tiedä ja heillä oli erinomaiset suhteet “, hän sanoi haastattelussa merentakaisten tulostusta.

Kuka tietää, onko siirtyä Toronto eivät raiteilleen pitkään.Vihjeen voi olla se, että Lamoriello yli kuukauden ja puoli vasemmalle johtavassa asemassa New Jerseyssä ja siirtyi johtamaan puheenjohtaja jääkiekon toimintaa.

Toki, ehkä auttaa ja huonoja tuloksia Devils, mutta ihminen tällaisella vahvalla asemalla hän joutui seisomaan. Varsinkin kun hän johti seuran kohokohtaan ja erityisesti kolmeen Stanley Cupiin. Jotain samanlaista nyt toivoa Kanadan pääkaupungissa.

“Minulle ja kaikille meille se on kuin kotiin ajaa”, Babcock iloitsee.