Hitsaukset syttyivät. Znarok palaa Venäjän jääkiekkoon, hänestä tulee konsultti

Yksi harvoista joukkueista, joita Znarok ei häiritse, on miespuolinen A-joukkue, josta hänet veti kolme viikkoa ennen toukokuun mestaruuden alkua. Erityisesti Robert Rotenberg, hänen ensimmäinen sijaisensa, jonka isän väitettiin käyttäneen yhteyksiä Venäjän presidenttiin Vladimir Putiniin. “Hänen tapauksessaan he olivat vahvempia kuin Znarekin puolella”, venäläinen toimittaja kuvaili haastattelussa iDNES.cz: lle. . Hän halusi myydä sen ja luovutti rahat realisointitiimille bonuksena.Ehkä hän onnistuu ”, viimeisen Stanley-Cupin voittaja sanoi Sport-Expressin kautta.

Ovechkin liittyi entiseen hyökkääjään Aleksei Yashiniin. ”On hienoa, että Venäjän jääkiekolla on sellaisen kaluston asiantuntija. Ne tulevat käteväksi. ”

Heidän sanansa kuvaavat valmentajan tuloksia. Znarok johti Venäjää edellä mainitun voiton lisäksi viimeisissä olympialaisissa sekä vuoden 2014 maailmanmestaruuskisojen kultamitalin lisäksi. Seuraavina vuosina hän lisäsi hopeaa ja kaksi pronssia. , joka kieltäytyi edustamasta maailmanmestaruuskilpailua vihamielisyyden vuoksi Znarokiin.Venäjän tiedotusvälineissä oli huhuja, että hänellä ei ollut valmennusta ja että KHL: n Moskovan Dynamo- tai Spartak-seurat olivat kiinnostuneita hänen palveluistaan. Pian kevätlähdön jälkeen hänellä oli jopa erittäin rohkeita ajatuksia mahdollisesta osallistumisestaan ​​NHL: ään. Mutta on edelleen kysymys siitä, milloin hän palaa penkille päävalmentajana.