Hänellä ei ollut kesken

Hänellä ei ollut kesken ottelun aavistustakaan, että hänen tavoitteensa olisi kolme pistettä.

”Lähinnä siksi, että näin komeetta pelaavan voimapeleissä. Tämä on jotain uskomatonta. Pidän todella siitä, kuinka he pelaavat. Ihana “, hän sanoi rehellisesti.

Keskiviikko-ilta ei kuitenkaan ollut Brnon voimapeli, vaan vieraat. On selvää, että he ovat viileitä ja että ne vetävät yhtenä joukkueena. ”Olemme omaksuneet pelityylin ja pärjäämme hyvin. Palasimme takaisin siihen, mitä Olomoucin jääkiekko tapana tehdä – hyökkäämällä vastustajaan ja nopea luistelu. Olen niin onnellinen ”, Jan Jaroměřský hurrasi.

Ja kiireinen Brno, joka silti jäi NHL-tähtien potkusta Tomáš Plekaneciin? .Heille annettiin 22bet viiden tai kolmen voimapeli ja vaikka he eivät käyttäneet sitä hyväkseen, he painostivat jatkuvasti klassisessa numeerisessa paremmuudessa Jakub Galvasa kätevän pisteet heittämällä pois sinisestä pisteestä, koska maalivahti Kašíkilla oli piilotettu näkymä.

Kahdeksannen minuutin aikana hyökkääjä Zbyněk Irgl voitti kevyen laukauksen Libor Kašíkin kulmasta, tarttumalla Kometaan ensimmäistä kertaa kotona ja Hanáci ajaen. Se oli kauden 13. tavoite juhlia tänään 38. syntymäpäiväänsä kiinni Exliberecký Bulíř -kaatoneilla. ”Tulimme otteluun hyvin. Johdanto puhui meidän puolestamme, ”tyytyväinen Olomoucin valmentaja Jan Tomajk.Samalla kun Pokorny valitti: “Huono merkintä oli kanssamme ensimmäiset 20 minuuttia kanssamme.” Petr Holík kirjasi Peter Mueller ja teki 1: 2. Toisessa osassa Leos Cermak muutti maalin maalirenkaaseen tasoitukseksi. Toisella jaksolla pudotimme hiukan tahtiin. Komeetta voitti taistelut, todennäköisemmin kiekkoi, oli mahdollisuus. Paradoksaalista kyllä, ohimme ja teimme maalin. Kolmannella jaksolla palasimme peliin. Luistelemme paremmin emmekä päästäneet vastustajiamme mahdollisuuksiin ”, Tomajko kiitti.Mutta Olomouc piti kaksi taukoa, yhden muutti ja se toi meidät takaisin polvillemme ”, pahoitteli Pokorný Jerglin ja Holecin ilmiömäistä toimintaa. Read more