Betsafe

Päätä mitä pelaat. Monet ihmiset tekevät vetoja vain katsomaan jalkapallo-ottelua tai muuta urheilutapahtumaa televisiosta suurella mielenkiinnolla, ja se on normaalia. Heistä ei todellakaan välitä, voittavatko tai häviävät. Heille tämä on vain viihdemuoto, joten sellaiset ihmiset eivät tee vetoja säännöllisesti. Päinvastoin, ammattilaispelaajat pelaavat tavoitteellaan voittaa rahaa vedoista ja isoista rahaista. Mutta mitä tapahtuu, jos ihminen, joka pelaa vain huvin vuoksi, alkaa yhtäkkiä voittaa? Totta, hän alkaa heti kasvattaa vedonlyöntiä, koska hän alkaa ajatella olevansa onnekas tai älykäs, joten hän alkaa panostaa suurempia määriä kuin ennen, kunnes raha loppuu odottamatta. Tämä on ominaista ihmisille. Näyttää siltä, ​​että tuntemattomista syistä haluamme aina menettää voitetut rahamme. Kun voitamme, emme lopeta eikä sano itsellemme: “Se riittää.” Ei, lisäämme vauhtia ja alamme yhtäkkiä menettää. Ja kun menemme pidemmälle, emme enää huomaa tätä Betsafe, koska nyt yritämme voittaa takaisin sen, minkä menetimme. Ja kaikki alkaa pudota. Jos voitit 500 dollaria 100 dollarilla, tämä on hyvä voitto.

Sen sijaan, että ottaisit sen, saat vauhtia ja huomaat yhtäkkiä 300 dollaria. Sinulla on silti 400% voitto alkuperäisestä pankista, mutta sinusta tuntuu, että 300 dollarin saldo menetyksen jälkeen ei ole sama kuin 300 dollarin tulot voiton jälkeen, ja jatka pelaamista sen sijaan, että otat jäljellä olevat 200 dollaria laillisesta voitostasi. Ja todennäköisesti menetät ne kaikki ennen kuin huomaat sen. Tämä on sinulle tarpeeksi haitallista, mutta tämän voidaan välttää, jos sinulla on vähintään minimaalinen itsensä järjestäytyminen.

Aseta tavoite itsellesi, ja aina kun saavutat sen ComeOn, ota voittoa ja jatka pelaamista alkuperäisestä summasta. Aseta esimerkiksi 1 000 dollarilla tavoite nostaa tämä määrä 1500 dollariin. Saavuttuaan sen, ota 500 dollaria ja jatka peliä alkuperäisestä 1000 dollarista. Joten näet työn tulokset käteisellä, ei virtuaalisen rahana tililläsi vedonvälittäjän verkkosivustolla. Vaikka olet varma pelisi kannattavuudesta ja haluat lisätä pankin kokoa, älä sijoita kaikkia voittoja siihen – poista ainakin osa siitä.