Betsafe

Jos pelaajalla on jo kelvollinen ja todennettu tili organisaatiossa ”Ensimmäinen CUPIS”, verkkosivustossa annettavan profiilin osoittaminen tähän tiliin liittyvän puhelinnumeron nopeuttaa merkittävästi rekisteröintiprosessia.

Käyttäjän henkilötietojen todentamisen tulokset ilmoitetaan sähköpostitse ja tekstiviestitse.
Tallettaa / nosta rahaa

Pelitilin saldo voidaan täydentää vain, jos henkilökohtaisten tietojen todentamisen tuloksena on positiivinen tulos. Kaikki pelaajan ja Nordicbet-vedonvälittäjän väliset käteismaksutapahtumat rekisteröidään ja tarkistetaan ”Ensimmäisessä CUPIS-järjestelmässä”. Kun rahat siirretään pelaajan Betsafe henkilökohtaisille tileille, sääntelijä vähentää automaattisesti 13 prosenttia tuloveroina valtion hyväksi.
Tapoja täydentää tiliä ja nostaa rahaa

Voit täydentää tasapainoa Nordicbet BC: ssä jollakin seuraavista tavoista:

  • Pankin muovikortti (Visa, MasterCard, MIR);
  • Internet-pankin tililtä Alfa-click;
  • elektronisten maksujärjestelmien välineet;
  • Svyaznoy-verkon päätelaitteissa;
  • matkapuhelinoperaattoreiden puhelintililtä;
  • tilisiirto pankkitililtä.

Lisämäärärajojen rajoitukset asetetaan välillä 10 ruplasta 550 000 ruplaan menetelmästä riippuen. Saapuvan maksun käsittelyaika on enintään minuutti. Vedonvälittäjäpalkkiota ei veloiteta kaikilta välittäjiltä, ​​vain matkaviestinoperaattorit eivät halveksi välityspalkkiota.

Voit lähettää rahaa nostoon alkaen 1000 ruplasta, käyttämällä korttia, sähköistä lompakkoa (paitsi WebMoney) tai pankkitiliä.

Maksimi / vähimmäistarjous

Nordicbet-vedonlyöntiyrityksen sääntöjen mukaan minimipanos on 10 ruplaa, ja enimmäisvedon määrää ei määritetä, ja se asetetaan erikseen jokaiselle tapahtumalle ja pelaajan tilille.
kertoimet

Nordicbet vedonvälittäjän esittämien kertoimien numeeriset arvot eivät ole arvokkaita, vaan pysähtyvät keskellä venäläisen vedonvälittäjän anteliaisuuden ja ahneuden välistä, mutta lähempänä anteliaisuutta. Kahta mahdollista päätetapahtumaa ja yhtä todennäköistä tapahtumaa varten vedot otetaan kertoimella 1,80 / 1,90 tai 1,85 / 1,85