“Minusta tehtiin syntipukki Englannin testitappioihin”, sanoo Moeen Ali

Kaikkien puolueiden edustajat astuivat eroon punaisten pallojen pelistä seurauksena Englannin päätöksestä olla jatkamatta keskussopimustaan ​​viime syyskuussa. Hän on sittemmin ottanut valkoisen pallon palloja koskevia sitoumuksia ympäri maailmaa.Tähän sisältyy sopimuksen allekirjoittaminen pelaamisesta Pakistanin superliigan turnauksessa, joka Bet 365 menee päällekkäin Englannin Sri Lankan kahden testisarjan kanssa maaliskuussa.Pope ja Stokes johtavat Englannin taistelua hitaan käynnistyksen jälkeen ja Rabada double Lue lisää

Moeen kertoi päättävänsä asettaa itsensä saataville sarjoille Etelä-Afrikan kiertueen valkoisen pallo-osan aikana. Laajentaen kolumnistaan ​​Guardianille viime kuussa 32-vuotias torstaina ilmoitti päättävänsä tauon punapall kriketistä veti läpikäyminen ja Unibet live-vetoja syytön sormen osoittaminen säännöllisesti hänen suuntaansa.

”Suurin osa ajasta, jos häviämme, on mielestäni yksi ensimmäisistä, jotka saivat syyllisyyteen siihen ”, hän kertoi BBC: n Cricket Social -sivustolle. “Löysin kyllä, on ollut päiviä, jolloin minulla ei ole ollut hyviä pelejä, mutta minusta tuntuu, että joskus on helppo osoittaa sormella minua.

” Se sai minut ja se oli yksi niistä syyt, miksi minun piti astua takaisin Test-kriketistä.Minusta tuntui, että olin tyhjentynyt kaikesta. Uskon sitä, mutta minusta on tullut myös vahvempi henkilö.

”Monet ihmiset näkivät minun todennäköisesti Bet 365 tarvitsevan tauon. Tunsin väsymys ja palanut. Tarvitsin tämän tauon ladataksesi paristot ja työskennelläksesi muutamissa asioissa ja löytääkseni vain uuden nälän ja rakkauden peliin. Se on ollut hienoa. ”

Kysyttyään palatako hän takaisin kiertueelle Sri Lankalle, jossa Moeen otti 18 wicket kello 24.50 viimeisessä testisarjansa loppupuolella 2018, hän sanoi:” Aion mennä Etelä-Afrikkaan nyt yhden päivän tavaroita varten. Päätän luultavasti siellä, puhun muutaman ihmisen kanssa. Palaan ehdottomasti takaisin, kun tunnen olevani valmis.

”Englanti – EKP – on ollut uskomattomia tuen suhteen ja he Bet 365 ymmärtävät täysin mistä olen kotoisin. Ei ole aikataulua.Kun olen valmis, tulen takaisin varmasti. Tiedän, että minun täytyy taistella paikkani ja ansaita paikkani, jota odotan innolla.