Bryony Frost palasi vastakkaiseen valoon taistellessaan Aintree-voittoa Frodonilla

Bryony Frost -näyttelyn uusi kausi alkoi tänä sunnuntaina kuin suosittu 23-vuotias yhdistelmä Frodonin kanssa jännittävään menestykseen Old Roan Chasessa. Frost keräsi viime talvena paljon huomiota hyödyntäen kourallista mahdollisuuksia korkean profiilin kilpailuissa ja se oli sama tarina täällä kuin Frodon oli hänen ainoa päivänsa vuori. Lue lisää

“Cor, se on hyvä, eikö?” Oli Frostin tervehdys toimittajille voittajan kotelossa. ”Hänellä on leijonan sydän ja hän yrittää todellista kovaa. Hän on nyt haitoissa ja Bet365 fogadas näissä kilpailuissa on hieman enemmän argy-karu; sinun täytyy kiinnittää kyynärpäät hieman enemmän.Hän tekee juuri niin. ”

Frost, joka kulkee pääasiassa Paul Nichollsille ja Neil Kingille, on osoittanut halukkuutensa matkustaa viimeisinä päivinä, kun heillä on yksi matka Southwellissä torstaina, yksi Cheltenhamissa perjantaina ja yksi Kelso lauantaina. Ulkopuolinen saattaa olla yllättynyt siitä, että tällaisen tunnustetun lahjakkuuden pitäisi kattaa niin monta kilometriä niin rajoitetusta työstä, mutta harvat ratsastajat ovat onnellisessa asemassa, kun heillä on täysi ratsastuskirja missä tahansa. Toivo on aina, että siirto tuo lopullisia palkintoja.

Frost kertoi punnitushuoneelle: “Olin siellä, ajattelemalla:” Tämä on minun ensimmäinen suuri kausi kisani. ” vapina!Voit istua tällaisilla hevosilla tällä päivällä näin jokaisella jockey-unelmalla. ”Kirjaudu sisään The Recapiin, joka viikoittain lähetetään sähköpostitse toimittajien poimintoja. lähellä hän on menettää 3lb väite hän on edelleen sallittu suhteellisen uusi jockey. ”Jätetään jäljellä noin 10 voittoa”, hän sanoi toivottavasti. Itse asiassa hän on ehdolla Richard Johnsonin kanssa ja loput vielä kuuden voittajan jälkeen.

Sillä välin tämä oli merkittävä menestys, hän oli ensimmäinen Grand Nationalin kotona, jossa hänen isänsä, Jimmy, voitti kaikkien Magyar Bet365 kisojen suurimman kisan 29 vuotta sitten. Frost voi saada toisen laukauksen suuressa kilpailussa lauantaina, jos Black Corton linjaa Wetherbyssä Charlie Hall Chase -yritykselle.Hän ei ole edes vanha, mutta tuntuu siltä, ​​että hän on ollut melko kauan. Tule tänne hänen uudelleenilmoitukseensa, ylimmän painonsa päälle ja laita sellaiseen näyttöön huomattava. Pikaopas Kilpailuvinkkejä maanantaina 29. lokakuuta Näytä piilota

”Bryony on antanut hänelle ihanan kyydin. Hän sanoi, että hän saa hänet lähelle etuosaa ja sitten jättää hänet. Hän on loistava hyppääjä. Luulen, että he pääsevät hyvin, koska hän tietää, mitä hän voi tehdä, hän uskoo häneen ja sen vuoksi he ovat vain hyvä ottelu. ehkä Peterborough Chase, voisi olla sopiva seuraava kohde Frodonille. Tämä viittaa siihen, että toinen haitta, kuten seuraavan kuukauden BetVictor Gold Cup Cheltenhamissa, ei ole esityslistalla, mutta sponsorit puhuivat hänet 16-1.